Ünlü oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi! İşte son durumu!

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi! İşte son durumu!
Oynadığı karakterlerle akıllara kazınan oyuncu Ali Sürmeli, hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Sürmeli'nin sağlığı ile ilgili son durum ne?

Usta oyuncu Ali Sürmeli'den kötü bir haber geldi. En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Sürmeli evinde rahatsızlandı. Hastaneye götürülen Ali Sürmeli'nin beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı ve hemen ameliyata alındı. Ünlü oyucunun sevenlerini ve oyuncu arkadaşlarını endişlendiren gelişme sonrası oğlu Eren Sürmeli babasının son durumu hakkında açıklama yaptı. Ali Sürmeli'nin rol arkadaşları ve EDHO'nun başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ve Mahsun Kırmızıgül de hastaneye gitti.

Ali Sürmeli ameliyata alındı

Evinde rahatsızlanan ve hastaneye giden Ali Sürmeli'nin yüksek tansiyon sebebi ile beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Hastanede acil müdahale ile ameliyata alınan Sürmeli'nin sağlık durumu ile ilgili açıklamayı oğlu Eren Sürmeli yaptı. Eren Sürmeli, "Kötü bir durum yok. Her şey iyi geçmiş. Normalde uyutacaklardı, iki - üç gün. Ondan vazgeçmişler ameliyat iyi geçtiği için. Şimdi yavaştan uyandırmaya başlamışlar. Şu anda bir sıkıntı, bir problem yok. Hayati tehlikesi yok" ifadelerini kullandı. Tansiyona bağlı beyin kanaması geçiren Ali Sürmeli'nin 5 saat ameliyatta kaldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Oktay Kaynarca hastaneye koştu

Ünlü oyuncunun hastanede olduğunu duyan sevenleri ve rol arkadaşları hastaneye akın etti. Uzun süredir devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde beraber rol aldıkları oyuncu Oktay Kaynarca da hastaneye koşanlar arasındaydı. Oktay Kanarca hastane önünde bekleyen gazetecilere Ali Sürmeli'nin durumu hakkında açıklama yaptı. Kaynarca rahatsız olduğu için Sürmeli'nin 5 gündür sete gelmediğini belirtti ve şunları söyledi; "Allaha şükür aldık haberini. İyi geçmiş ameliyatı. Uyandıracaklarmış. İyi bir ameliyat olmuş. Tansiyona bağlı kanama olmuş. Cerrahi müdahale ile halledilmiş."

Mahsun Kırmızıgül de Ali Sürmeli için hastaneye gitti

Ali Sürmeli'nin rahatsızlığını duyan şarkıcı ve yönetmen Muhsun Kırmızıgül de hastaneye koşan isimlerden biriydi. Kırmızıgül üzüntülerini belirtirken, Ali Sürmeli ile yıllardır dost olduğunu söyledi. Kırmızıgül, "Kalbimiz, gönlümüz onunla birlikteydi bugün. Benim çok sevdiğim bir abim. Yıllardır dostum. Her filmimde Ali Sürmeli vardı. O benim Ali abim. Buradan ayrılırken mutlu ayrılıyoruz şu anda. Umarım hiçbir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

28-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar