Ünlü Oyuncu Aslı Enver Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?

Ünlü Oyuncu Aslı Enver Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?
Ünlü oyuncu Aslı Enver yeni ve iddialı bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Limon Film tarafından hazırlıkları başlayan Skandal dizisi ünlü oyuncu ile görüşmelere başladı.

Televizyon ekranları yeni sezonda yeni ve birbirinden ilginç ve çarpıcı dizilerle seyirciyi buluşturmaya hazırlanıyor. Reytinglerde birbiriyle rekabete girecek olan ve iyi olanın ekranda yayınını devam ettireceği reytinglerde kötü olanın ekrana veda edeceği bu dizilerden bazıları orijinal yapım olurken bazıları da yabancı dizilerden uyarlama olarak ekrana gelecek. Özellikle son zamanlarda uyarlama dizilerin fazla olduğu ülkemizde bu diziler reytinglerde de oldukça iyi sonuçlar almayı başarıyor. Bazıları ise ne yazık ki reytinglerde başarılı sonuçlar alamadı ve ekranlara veda etti. Yine önümüzdeki sezon yayına girecek dizilerden bazıları uyarlama olurken yeni bir uyarlama dizi içinde çalışmalar başladı. Limon Film tarafından hazırlıkları başlatılan ve yayınlandığı ülke olan ABD’de 7 sezon gibi uzun bir sezon yayınlanan The Good Wife yakın zamanda ülkemizde de ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yerli versiyonun adının Skandal olarak belirlendiği dizinin cast çalışmalarına ise Limon Film hızlı başladı.

Aslı Enver’e Teklif Gitti

Ekranların başarı ve güzel oyuncularından olan Aslı Enver yakın zamanda ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Limon Film tarafından hazırlıkları başlayan ve yakın zamanda ekranlara gelmesi beklenen The Good Wife Skandal adlı dizinin cast çalışmaları başladı. Limon Film iddialı bir cast hazırlamak için ilk olarak dizinin de ana oyuncusu olacak olan kadın başrol için çalışmalara başladı. Bunun için güzel ve başarılı oyuncu Aslı Enver’le görüşme yapıldığı öğrenildi. Henüz bir anlaşma olup olmadığı bilinmezken yapım şirketinin girişimlerinin devam edeceği öğrenildi. The Goog Wife Skandal adını taşıyan dizide internete düşen skandal görüntüleri nedeniyle mutlu giden hayatı alt üst olan ve eski mesleği olan avukatlığa dönen bir kadının hikayesi anlatılıyor.

Aslı Enver Kimdir?

Limon Film tarafından hazırlıkları başlayan Skandal adlı dizinin castında olması beklenen başarılı ve güzel oyuncu Aslı Enver 10 Mayıs 1984 yılında İngiltere’de dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuş ve aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyuncu daha sonra dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          İstanbullu Gelin

-          Öteki Taraf

-          Kış Güneşi

-          Mutlu Ol Yeter

-          Kardeşim Benim

-          Bana Artık Hicran De

-          Suskunlar

-          Kavak Yelleri

-          Hayat Bilgisi

04-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar