Tarkan'dan afet bölgelerine büyük yardım!

Tarkan'dan afet bölgelerine büyük yardım!
Tarkan'dan afet bölgelerine büyük yardım! Antalya Manavgat yangını yardımları. Afet bölgesi yardım. Tarkan afet bölgesi yangını

Megastar Tarkan'dan afet bölgelerine büyük yardım! Antalya Manavgat yangını yardımları. Afet bölgesi yardım. Megastar Tarkan afet bölgesi yangını. Tarkan'dan 500 bin tl'lik yardım. Tarkan'dan afet bölgesine gizli yardım. Megastar Tarkan, afetzedeleri unutmadı. Tarkan'ın yaptığı yardım ne kadar? Tarkan pandemi yardımı. Tarkan yangın yardımı. Afet bölgelerine yardım eden ünlüler kimler? Afet bölgeleri son dakika.

8 gündür devam eden ve tüm çabalara rağmen söndürülemeyen orman yangınları ile mücadele de Tarkan'da elinden geleni yaptı. Bir çok gönüllü insanın yangın yerinde çaba gösterdiği mücadele de ünlüler de yer almakta. Kimi ünlüler elinde yangın söndürme araçları ile çaba gösterirken, kimi ünlüler ise sosyal medyadan yadım topluyor. Yangın alanlarında bulunan köylerdeki evlerin tamamına yakınları kullanılamaz hale geldi. Şu an ise 7 ilde 16 noktada yangının devam ettiği bilgilerine ulaşabiliyoruz. Evlerin yanı sıra bir çok hayvanlar ise telef oldu. Şu ana dek 8 kişinin de yangınla mücadele sırasında can verdiğini biliyoruz.

Tarkan'dan afet bölgelerine büyük yardım!

Megastar Tarkan ise, geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenlere 100 bin Tl'ye yakın gizli yardım yapmıştı. Bu yardımın gizli tutulmasını isteyen Tarkan, şimdi ise yangınla mücadele kapsamında afetzedeler için 500 bin Tl'lik yardım yaptı. Yapılan bu yardımın da gizli tutulması istenmiş ancak ses sanatçısı Onur Akay, 'Herkese örnek olsun' diyerek Megastar'ın yardımını açıkladı.

Ses sanatçısı Onur Akay, 'MSG üyesi olan Tarkan, 2020 yılında payına düşen telif gelirlerini almayıp, pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenlere dağıtılmasını ve MSG'den bu yardımın gizli tutulmasını istemişti. Müzisyenlere 100 bin TL'ye yakın yardım yapıldı' diyerek açıklamasına devam etti.

'Tarkan şimdi de yangın bölgelerine 500 bin TL değerinde gizli bir yardım yaptı. Bu gizli yardımları da örnek olsun diye açıkladım. Helal olsun Tarkan'a' sözleri ile Megastar Tarkan'ın yardımını açıkladı.

Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile ormanları açan iktidara tepki gösteren Megastar Tarkan, 'Belli ki memleketimizin doğasını korumak için daha çok mücadele edeceğiz' sözlerini kullandı.

04-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler