Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı’nda

Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı’nda
TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen başarılı dizi Masumlar Apartmanı’na ünlü ve güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz dahil oldu.

Dizi dünyasında bir son dakika gelişmesi yaşandı ve bu gelişme bir anda sektörde bomba etkisi yarattı. TRT 1 ekranlarında ikinci sezonunda olan ve Salı akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Masumlar Apartmanı’na ünlü ve başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz transfer oldu. Bu haber bir anda magazin basınında ve sosyal medyada gündem olurken dizinin seyircileri ise ünlü ismin kadroya katılmasını heyecanla karşıladı. Yapım şirketi OGM Pictures tarafından duyurulan haber hem seyirciyi sevindirdi hem de heyecanlandırdı ve şaşırttı. Ünlü ismin sevilen dizide heyecanla beklenen ve hakkında uzun süredir konuşulan Ceylan karakterine hayat vereceği öğrenildi. Önümüzdeki haftadan itibaren Masumlar Apartmanı’nda sahne alacak oyuncunun katılmasıyla dizi kadrosu büyük bir güç kazanmış oldu.

Masumlar Apartmanı’nda Ceylan Belli Oldu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Masumlar Apartmanı özellikle geçtiğimiz sezon adeta fırtına gibi esmiş ve reytinglerde zirvelerde yer almıştı. Ancak dizi bu sezon başından beri istediği reytingleri alamadı ve bu durumda hem kanalı hem de yapım şirketini bazı kararlar almaya itti. Dizide hikayeler yenilenirken özellikle bir zamanlar Han ile nişanlı olduğu öğrenilen Ceylan sık sık konuşulmaya başlandı. Seyircinin kim olacağını heyecanla beklediği Ceylan’ı canlandıracak isim sonunda belli oldu. Yapım şirketi tarafından sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımla duyurulan Aslıhan Gürbüz ismi seyirci tarafından heyecanla karşılandı. Ünlü ismin önümüzdeki günlerde sete katılacağı öğrenildi.

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı son bölümüyle seyircisini ekrana kilitledi. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun’un rol aldığı dizinin son bölümüne Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakteri damga vurdu. Abisi Han tarafından psikiyatriste götürülen Gülben burada anlattıklarıyla hem Doktor Hanım’ı hem de seyirciyi gözyaşlarına boğdu. Özellikle “beni düzeltebilecek misiniz” repliği seyirciyi adeta şoke etti ve can evinden vurdu. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümlerinde ise özellikle Ceylan karakterinin ön planda olması bekleniyor. Masumlar apartmanı her Salı akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

04-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar