Ünlü Oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın Acı Günü

Ünlü Oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın Acı Günü
Halen Star Tv ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinde Haziran karakteri canlandıran ünlü ve güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan babasını kaybetti.

Şu sıralar Star Tv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda seyirciyle buluşmaya başlayan Ada Masalı dizisinin güzel başrol oyuncusu Haziran karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan bugün hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Ünlü ve güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın babası hayatını kaybetti. Magazin basını ve sosyal medyada yer alan haberlere göre ünlü oyuncunun Kastamonulu olan babası hayata veda etti. Acı haberi halen İzmir’de dizi çekimleri için bulunduğu yerde alan ünlü oyuncu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Anne tarafından Sinop, baba tarafından Kastamonulu olan Ayça Ayşin Turan Sinop’ta doğup büyümüştür. Daha sonra eğitim için geldiği İstanbul’a yerleşen oyuncu burada yaşamaya devam etmektedir. Ünlü oyuncunun babasını kaybetmesi magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

Ada Masalı’nın Haziran’ının Acı Günü

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan Ada Masalı dizisinde Alp Navruz’la birlikte başrol oynayan ve bu dizide Haziran karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan son zamanlarda dizilerin aranılan oyuncularının başında gelmektedir. Pek çok yapımda rol alan oyuncu şu sıralar Ada Masalı dizisinin çekimleri için İzmir’de bulunmaktadır. Ada Masalı dizisinde birlikte rol aldığı partneri Alp Navruz’la aşk yaşadığı iddiaları ile gündemden düşmeyen Ayça Ayin Turan’ın bu konuda herhangi bir açıklaması bulunmamaktadır.  

Ayça Ayşin Turan Kimdir?

Son olarak Ada Masalı dizisinde Haziran karakteri ile seyirci karşısına çıkan ünlü ve güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan 25 Ekim 1992 yılında Kastamonulu baba ile Sinoplu bir annenin 7. çocukları olarak Sinop’ta dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen ünlü isim burada Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olmuştur. Ünlü oyuncu ilk ekran tecrübesini 2011 yılında Dinle Sevgili adlı diziyle yaşamıştır. Daha sonra pek çok yapımda rol alan ünlü isim halen Ada Masalı dizisinde rol almaktadır. Oyuncunun rol aldığı diziler arasında, Dinle Sevgili, Karagül, Sevimli Tehlikesi, Altınsoylar, Meryem, Hakan: Muhafız, Tek Yürek, Zemheri, Arıza, Menajerimi Ara ve Ada Masalı bulunmaktadır.

09-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar