Ünlü Oyuncu Benim Tatlı Yalanım’a Katıldı!

Ünlü Oyuncu Benim Tatlı Yalanım’a Katıldı!
Yaz sezonunun başarılı yapımlarından Star Tv'de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım'ın 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Diziye 10 bölümle katılacak yeni oyuncu kim? İşte detaylar!

O3 Medya tarafından yaz sezonunda Star Tv için hazırlanan ve Perşembe akşamları seyirciyle buluşan Benim Tatlı Yalanım ekran yolculuğuna devam ediyor. 9. Bölümü yayınlanan dizi Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasında ilk sıralarda yer alırken bu durum hem yapımcı şirketi hem de Star Tv’yi memnun etmiş durumda. Benim tatlı Yalanım’ın yeni yayın döneminde de yayınlanmaya devam edeceği açıklanırken yapım ekibi diziyi hem hikaye hem de oyuncu kadrosu olarak güçlendirmelere başladı. Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer gibi oyuncuların paylaştığı diziye katılan oyuncunun kim olduğunu sizler için araştırdık. İşte ayrıntılar!

Genç Yetenek Benim Tatlı Yalanım’a Katıldı!

Star Tv’nin Perşembe akşamları yayınlanan ve en çok seyredilen yapımlar sıralamasında ilk sıraları kimselere kaptırmayan eğlenceli ve keyifli dizisi Benim Tatlı Yalanım’ın 9 bölümü geride kaldı. Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Askı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Gonca Sarıyıldız, Seda Türkmen, Ali Yoğurtçuoğlu ve Goncagül Sunar’ın rol aldığı ve 10. Bölüm fragmanı yayınlanan diziye yeni bir karakterin dahil olduğu görülürken seyirciler yeni karakterin kim olduğunu merakla beklemeye başladı. Daha önce pek çok yapımda da oynayan ve en son Kocaman Ailem’de de rol alan genç yetenek, on parmağında on marifet Aksel Bonfil Benim Tatlı Yalanım’a Deniz Subayı Tolga karakteri olarak girdi. Aksel Bonfil Benim Tatlı Yalanım’da 10. Bölümden itibaren oynamaya başlayacak.

Aksel Bonfil Kimdir?

Adeta yetenek zengini olan ve on parmağında on marifet bulunan genç ve yakışıklı oyuncu Aksel Bonfil, oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik, senaryo yazarlığı gibi daha başka konularda da oldukça başarılı ve iddialı. Genç oyuncu 1989 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İlk orta öğrenimini bu şehirde tamamlayan oyuncu daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun oldu. Genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan genç yetenek Adana altın Koza ödülünü kazandı. Aksel Bonfil Söz, Aşk Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor, Güneşi Beklerken, Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Kocaman Ailem gibi yapımlarda rol aldı. Pek çok dizide yazarlıkta yapan oyuncu aynı zamanda yönetmenlikte yapmaktadır.

20-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar