Ünlü Oyuncu Kuzgun Dizisi Kadrosuna Katıldı!

Ünlü Oyuncu Kuzgun Dizisi Kadrosuna Katıldı!
Star Tv'nin başarılı dizisi Kuzgun yeni yayın dönemi için gün saymaya başladı. Dizi yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor. Peki Kuzgun'a en son katılan ünlü oyuncu kim?

Geçtiğimiz sezon Star Tv’de ekranlara gelmeye başlayan ve 13. Bölümle birlikte sezon finali yapan Kuzgun Dizinin reytinglerdeki başarısı sonrası Star Tv tarafından ikinci sezonunun da çekilmesine karar verilmişti. Dizi seyirciden tam not almış ve Şubat ayında yayına girmesine rağmen Star Tv’nin başarı yapımları arasında yer almayı başarmıştı. Sezon finalinin ardından hikaye ve oyuncu kadrosu olarak güçlenme yoluna giden dizi yeni yayın dönemi yaklaşırken hazırlıklarının sonuna gelmiş gibi görünüyor. Kuzgun yeni yayın döneminde de seyirciyi ekranlara bağlamak için güçlü oyuncuları bünyesine katmaya devam ediyor. İşte detaylar!

Kuzgun Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor!

Ay Yapım tarafından Star Tv için hazırlanan ve yönetmenliğini Bahadır İnce, yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği dizinin senaristliğini ise Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün Toptaş üstlenmiş durumda. Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in rol aldığı Kuzgun yeni yayın döneminde de seyircinin merakla takip edeceği diziler arasında. Dizinin yapım kadrosu reyting yönünden zor duruma düşmemek için hikayede güçlendirmeye giderken buna paralel olarak oyuncu kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor. En son Çukur Dizisinde Veli Cevher karakterini canlandıran ve seyircinin beğenerek takip ettiği oyunculardan Onur Saylak’ta Kuzgun’a Ferman Koruoğlu karakteriyle dahil oldu.

Onur Saylak Kimdir?

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Star Tv’nin Kuzgun Dizisinde yer alacak olan Onur Saylak bugüne kadar pek çok yapımda rol almış ve oldukça başarılı oyunlar çıkarmış bir oyuncu. Seyircinin de severek takip ettiği Arif Onur Saylak 12 Eylül 1977 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Orta Doğu teknik Üniversitesi Fizik bölümünde okurken okulu yarıda bırakarak ayrıldı ve Ankara üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde okumaya devam etti. Oyuncu bu yıllarda amatör tiyatro oyunlarında oynamaya başladı. Başarılı oyuncu Onur Saylak, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler fakültesinden de ayrılarak Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünü kazandı ve bu okulda okumaya başladı. Onur Saylak 2010 yılında Gönül Çelen adlı dizide rol aldı. 2013 yılında Mavi dalga filminde oynayan oyuncu 2014 yılında Hayat Ağacı, 2015 yılında Rüzgarın hatıraları adlı filmde oynadı. Başarılı oyuncu en son Show Tv’de yayınlanan Çukur Dizisinde Veli Cevher karakterine hayat verdi.

19-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar