Ünlü Oyuncu Caner Kurtaran Kimse Bilmez Dizisi'nde!

Ünlü Oyuncu Caner Kurtaran Kimse Bilmez Dizisi'nde!
Atv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve Kerem Cem'in baş rolünde oynadığı Kimse Bilmez'e Bomba Transfer... Caner Kurtaran Kimse Bilmez'de! İşte detaylar!

Yaz sezonunda başlayan ve Eylül yayın döneminde de devam eden Atv'nin sevilen dizilerinden Kimse Bilmez'e bomba gibi bir oyuncu dahil oluyor. son olarak dizide Uygar karakterine hayat veren Engin hepileri şle yollar ayrılmıştı. Dizide yeni bir hikaye ve yeni bir soluk yakalamak isteyen yapım şirketi ve senarşşst Uygar'ın hikayesini sonlandırma kararı almıştı. Bunun üzerine dizide kötü ana karakter kalmamıtı. Diziye katılacağı açıklanan Caner Kurtaran'ın böylece dizide bu büyük boşluğu dolduracağı ve yeni hikayeyle diziye yeni bir soluk getireceği hesaplanıyor. reytinglerde oldukça gerilerde olan ve ilk ona dahi giremeyen dizi bu atağının da karşılığını alamazsa ne yazık ki Kimse Bilmez için de yolun sonu görünecek. Kendisinden çok daha iyi reytinge sahip dizilerin erken final yaptığı bir dönemde Caner Kurtaran'ın Kimse Bilmez'i kurtaraıp kurtaramayacağı merak konusu oldu. İşte detaylar!

Caner Kurtaran Kimse Bilmez'de!

Atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Keremcem, Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı KimseBilmez'in kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Birçok güçlü yapımda rol alan ve oyunculuğu konusunda tüm otoriterelerin birleştiği Caner kurtaran bundan böyle Kimse Bilmez'de roll alacak. Dizide Manyak Nedim karakterini canlandıracak olan Caner kurtaran dizinin 26. bölümünden itibaren sevenleriyle buluşacak. Dizide kötü adamı canlandıracak olan oyuncu böylece uzun bir aradan sonra ekranlara dönmüş oluyor. 

Manyak Nedim Kimdir?

Kimse Bilmez'in 26. bölümünden itibaren diziye Manyak Nedim karakteri olarak girecek olan Caner Kurtaran, dizide, rolü gereği hafızalardaki kötü tabirini yeniden yazacak ve bir insan daha ne kadar kötü olabilir sorusunu akıllara getirecek. Manyak Nedim Kimse Bilmez'de adeta ortalığı birbirine katacak. İçi kötülükle dolu olan Nedim yapacağı türlü plan ve oyunlarla Ali'nin hayatını altüst edecek.

Dış görüntüsü ile de kişiliğinden renk vermeyen Nedim, oyunculuğuyla da herkesi ekran başına kilitleyecek. Uygar'ın yerine diziye giren Manyak Nedim 26. bölümle birlikte Kimse Bilmez'de yer alıyor. Oyuncunun diziye gireceğini duyan hayranlarının heyecanını gizleyemediği Caner Cabacı'nın Kimse Bilmez'deki performansı merak ediliyor. Bakalım Kimse Bilmez'in düşük gelen reyting sonuçları Manyak Nedim'le düzelebilecek mi?

 

12-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar