Fox Tv dizisi Ferhat ve Şirin final mi yapıyor?

Fox Tv dizisi Ferhat ve Şirin final mi yapıyor?
Fox Tv ekranlarının büyük umutlarla yayın hayatına aldığı Ferhat ile Şirin'den kötü haber geldi. Ferhat ile Şirin final mi yapıyor? Neden?

Daha yayın hayatına başlamadan önce reklamları ve fragmanları ile ses getiren Ferhat ile Şirin dizisi beklenileni veremedi. Reyting rekorları kırması beklenen dizi daha ilk bölümleri olmasına rağmen final kararı aldı. Ferhat ile Şirin neden final yapıyor? Fox Tv'nin yeni dizisi Ferhat ile Şirin için kötü son hazırlandı. Peki Ferhat ile Şirin ne zaman final yapacak? İşte detaylar..

Ferhat ile Şirin final yapıyor!

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaştığı dizi Ferhat ile Şirin yeni sezonda reyting rekorları kırması bekleniyordu. Büyük ses getiren dizi Ferhat ile Şirin, 22 Kasım 2019 Cuma günü ilk bölümü ile izleyicisine merhaba dedi. Hem yapım şirketi hemde kanal dizinin büyük başarılar elde edeceğine inanmıştı. Engellerle dolu bir aşkın hikayesini konu alan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden önemli ve başarılı isimler yer alsa da izleyici tam olarak istediğini bulamadı. İlk bölümü heyecanla izlenen dizinin diğer bölümleri aynı performansı gösteremedi. Ferhat ile Şirin dizisi ilk bölümü ile 8. Sırada yer alırken, 3.7 milyon izleyici tarafından da izlenmişti. Dizinin 3. Bölümü 2.9 milyon izleyici tarafından izlendi ve 22. oldu. Hal böyle olunca bu düşüş kanal ve yapım şirketinin gözünden kaçmadı. Dizinin izlenmemesine yayın günü de eklenince beklenen oldu ve Ferhat ile Şirin'in final yapmasına karar verildi. Peki daha televizyon dünyasına yeni merhaba diyen dizi Ferhat ile Şirin ne zaman final yapacak? 

Ferhat ile Şirin ne zaman final yapacak?

Başrollerinde güzel oyuncu Cansu Dere ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisi ile milyonların sevgilisi haline gelen yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş gibi dünyaca ünlü iki yıldızı bir araya getiren dizinin ipi üç bölümden sonra çekildi. Fakat dizinin 8 bölümlük yayın hakları Fox TV’ye satılmış ve büyük bir bölümü yapımcıya ödenmişti. Dizinin 8. Bölümünden sonraki akıbeti merak konusuydu. Ve Fox Tv bu reyting sonuçlarının sonrasında diğer bölümleri satın almama kararı aldı. Gizli kalması istenen bu final haberi basına sızdı. Basına yansıyan bilgilere göre Ferhat ile Şirin 8. Bölümü ile 10 Ocak Cuma akşamı ekranlara veda edecek.

13-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar