Ünlü Oyuncu Demet Evgar Disney Plus'ta

Ünlü Oyuncu Demet Evgar Disney Plus'ta
14 Haziran'da yayına başlayacak olan Disney Plus bir ünlü isimle daha anlaşmaya vardı. Ünlü oyuncu Demet Evgar Disney Plus 'la marka ve içerik anlaşmasına vardı.

14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan ve tüm dünyada 129 milyon gibi yüksek bir aboneye ulaşan Disney Plus kadrosuna yeni yeni isimleri katmaya devam ediyor. Türkiye’de yayın lisansı almasıyla birlikte güçlü bir atağa kalkan ve birbirinden ünlü isimlerle anlaşmalar imzalayarak bu isimlere dizi ve sinema filmi hazırlatmak için çalışan Disney Plus bu çabasına devam ediyor. Şu sıralar hemen her platformda yoğun bir reklam kampanyası sürdüren ve yayına başlamasına sayılı günler kalan platform anlaşmaya vardığı ünlülere bir yenisini daha ekledi. Şu sıralar bebeği Mavi’yi dünyaya getirmek için gün sayan başarılı ve usta oyunculardan Demet Evgar’la da anlaşmaya varan Disney Plus doğumdan sonra güzel oyuncuyla içerik çalışması yapacak.

Demet Evgar da Disney Plus’ta

Son dönemlerde yaptığı birbirinden çarpıcı anlaşmalarla gündeme gelen ve şu sıralarda da reklam atağıyla herkesin dikkatini çeken internet yayın platformu Disney Plus’tan bir sürpriz haber daha geldi. Daha önce Türkiye’nin pek çok ünlüsüyle sözleşmeler imzalayan ve bu ünlü isimlerle içerik çalışması yapan Disney Plus başarılı oyuncu Demet Evgar’la da anlaşmaya vardığını açıkladı. Ünlü oyuncuyla hem marka yüzü hem de içerik anlaşması yapan platform güzel oyuncunun bebeğini dünyaya getirmesinin ardından çalışmaya başlayacak. Şu sıralar 7,5 aylık hamile olan ve yakında kızı Mavi’yi dünyaya getirecek olan oyuncunun doğumdan sonra belli bir süre dinlendikten sonra kendini ne zaman hazır hissederse o zaman Disney Plus’la çalışmaya başlayacak.

14 Haziran’da Seyirciyle Buluşacak

Şu sıralar yoğun bir tanıtım kampanyası yapan ve son olarak Tarkanlı lasmanla yayına başlayacak olan Disney Plus yayın için geri sayıma başladı. 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney Plus bugüne kadar birbirinden ünlü isimlerle sözleşmeler imzaladı. Disney Plus’ın anlaşmaya vardığı bu ünlü isimler arasında, Tarkan, Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Gülse Birsel, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Pınar deniz, Burak Deniz, Eda Ece, Demet Özdemir, Hande Erçel, Can Yaman, Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Fikret Kuşkan, Demet Evgar ve daha pek çok isim yer alıyor.  

08-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar