Elif Doğan Annesini Kaybetti

Elif Doğan Annesini Kaybetti
Destan Dizisinin sevilen karakteri Tutkun’u canlandıran güzel oyuncu Elif Doğan annesi Dilek Doğan’ı kaybettiğini sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezonun en çok izlenen dizilerinden olan Destan’da canlandırdığı Tutkun karakteriyle oldukça başarılı bir sezon geçiren genç ve güzel oyuncu Elif Doğan hayatının en büyük acılarından biriyle yüzleşti. Bugüne kadar pek çok dizide rol alan ve başarılı oyunculuğuyla yapımcıların gözdeleri arasında yer alan Elif Tutkun annesini kaybetti. Genç oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesi Dilek Doğan’ı kaybettiklerini sevenleriyle paylaştı. Paylaşımın ardından pek çok mesaj ve taziye dilekleri alan ünlü oyuncunun derin bir üzüntü içinde olduğu öğrenildi. Yakın arkadaşlarının da acısına ortak olduğu Elif Doğan’ın annesi Dilek Doğan’ın neden öldüğü ile ilgili bir haber ise öğrenilemedi.

Elif Doğan’ın Acı Günü

Dizi ve sinema filmlerinde rol alan ve son olarak Destan Dizisinde Tutkun karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Elif Doğan annesi Dilek Doğan’ı kaybetti. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından annesini kaybettiğini sevenlerine ve takipçilerine duyururken acısını gizleyemedi. Elif Doğan annesi Dilek Doğan’ı kaybettiğini bildirdiği paylaşımında “Pamuk annemi dün akşam kaybettik. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Rami Hacı Ali Paşa Camii’nden kaldırılıp Ayazağa Mezarlığına defnedilecektir” ifadelerini kullandı. Genç oyuncunun büyük bir acı yaşadığı ve sevenleri ve yakın arkadaşlarından binlerce taziye mesajı aldığı öğrenildi. Genç oyuncunun annesi Dilek Doğan’ın cenazesi ise kılınan cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığında toprağa verildi. Genç oyuncunun bu sırada büyük üzüntü içinde olduğu görüldü.

Elif Doğan Kimdir?

Son olarak Destan dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Elif Doğan 6 Eylül 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından halen üniversite eğitimine devam eden Elif Doğan aynı zamanda oyunculuk eğitimi almış ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan güzel oyuncu Elif Doğan’ın yer aldığı projeler arasında, Aşk Laftan Anlamaz, Kayıp İnci, Hayat Bazen tatlıdır, Çukur, Darısı Başımıza, Zengin ve Yoksul, Gençliğim Eyvah, Destan, Kuruluş Osman, Aşk Tesadüfleri Sever ve Aynen Aynen adlı yapımlar bulunmaktadır.

08-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar