Tolgahan Sayışman'ın eşi ve çocuğundan kötü haber

Tolgahan Sayışman'ın eşi ve çocuğundan kötü haber
Geçtiğimiz günlerde Covid 19 testi pozitif çıkan ve tedavi altına alınan Tolgahan Sayışman'ın eşi ve oğlu da küresel salgın coronaya yakalandı. Ailenin sağlık durumu haberimizde.

Şampiyon dizisiyle geniş hayran kitlesi kazanan Tolgahan Sayışman'ın eşi ve çocuğundan kötü haber geldi. daha önce kendisi de coronaya yakalanan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, eşi ve oğlunun Coronavirus (Covid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu. Hayranları Tolgahan Sayışman ve ailesinin sağlık durumunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Tolgahan Sayışman'ın eşi ve çocuğundan kötü haber

Geçen yıl başrolünde oynadığı Şampiyon dizisiyle milyonların gönlünü kazanan Tolgahan Sayışman coronaya yakalanmış ve evinde karantinaya alınmıştı. Tedavisi evde devam eden ünlü oyuncunun eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan'ında Coronavirus'e yakalandığı bildirildi. Almeda Abazi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ailecek coronayla mücadele ettiklerini duyurdu.

Tüm ev halkı pozitif çıktı

30 haftalık hamile olan ve 2. Bebeklerini bekleyen Almeda Abazi, sağlık durumlarını merak eden sevdiklerine bir mesaj yayınladı. İşte o paylaşım: "Yapılan testler sonucunda oğlumuz Efehan, ben ve tüm ev halkının Covid-19 pozitif olduğunu öğrendik. Bu arada eşim Tolgahan da hastaneden çıktı, tedavisi evde devam ediyor. Herkese sağlıklı günler diliyor ve bu hastalığa karşı çok dikkatli olmasını tavsiye ediyoruz. 30 haftalık hamileyim ve şu an hamileliğimden dolayı ilaç tedavisi uygulanmıyor. Maalesef ki vitaminlerle atlatmaya çalışıyorum"

Mutantlı Virüse Yakalanmıştı

Çok değil birkaç gün önce Tolgahan Sayışman, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak mutasyonlu Koronavirüs'e yakalandığını duyurmuştu. 40 yaşındaki Sayışman, sağlık durumunu merak edenlere şu paylaşımla cevap vermişti: "Covid-19 olduğumu öğrendim. Bir süredir evde tedavi görüyordum. (Yapılan testler negatifti.) Ancak bugün son olarak yaptırdığım test pozitif çıktı. Yeni mutasyonlu virüs testlerde ilk etapta gözükmeyebiliyormuş. Tedavime hastanede devam etme kararı aldık. Herkesi çok daha dikkatli olmaya devam ediyorum. Herkese sağlıklı günler temenni ediyorum."

Tolgahan Sayışman Kimdir?

1981 İstanbul doğumlu oyuncu aslen Selanik göçmenidir. Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Sayışman, 2002 Best Model of Turkey yarışmasında Kıvanç Tatlıtuğ’un ardından ikinci oldu. 2004 Manhunt of Turkey ve 2005 Manhunt International yarışmalarında birinciliği elde ettikten sonra bir süre mankenlik yaptı. Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi alan Sayışman, Dicle dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Rol aldığı dizilerin kısa sürmesiyle tanınan Tolgahan Sayışman ve ailesine canlitv olarak acil şifalar diliyoruz.

Rol aldığı bazı yapımlar

2019 – Şampiyon (TV Dizisi)

2018 – Bir Umut Yeter (TV Dizisi)

2017 – Siyah İnci (TV Dizisi)

2015-2016 – Asla Vazgeçmem (TV Dizisi)

2013 – Sürgün (Sinema Filmi)

2010 – Lale Devri (TV Dizisi)

2008 – Aşk Tutulması (Sinema Filmi)

2007 – Elveda Rumeli (TV Dizisi)

2006 – Esir Kalpler (TV Dizisi)

2006 – Dicle (TV Dizisi)

29-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar