Ünlü oyuncu Engin Akyürek 36 ülkenin gündeminde zirvede yer aldı

Ünlü oyuncu Engin Akyürek 36 ülkenin gündeminde zirvede yer aldı
Ünlü oyuncu Engin Akyürek'in başarılı sınırları aşmaya devam ediyor. Ekranların sevilen oyuncusu Engin Akyürek 36 ülkenin sosyal medyasında zirveye oturdu.

Başarıları ile sınırları aşan yakışıklı oyuncu Engin Akyürek sosyal medyada çok konuşulmaya devam ediyor. Sevilen dizilerde başrol oynayan Engin Akyürek Sefirin Kızı dizisindeki performansıyla dünya gündemine girdi. Engin Akyürek önce Neslihan Atagül Doğulu daha sonra Tuba Büyüküstün'le Sefirin Kızı dizisinde başrol oynamıştı. Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisi birçok ülkeye satıldı. Türkiye'de final yapan Sefirin Kızı yayınlandığı diğer ülkelerde beğeniyle seyrediliyor. Sefirin Kızı dizisi İspanya'da yeni bölümüyle ekrana geldi. İspanyol Nova kanalında yayınlanan Sefirin Kızı yeni bölüm sonrası Engin Akyürek birçok ülkede TT (Trend Topic) oldu.

Engin Akyürek'in Sefirin Kızı başarısı

Başarılı oyuncu Engin Akyürek Sefirin Kızı dizisiyle ziveye oynamaya devam ediyor. Türkiye'de de ilgiyle izlenen Sefirin Kızı dünyada da ses getirdi. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sefirin Kızı yapım şirketinin yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Birçok ülkeye satılan Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü İspanya'da Nova televizyonunda yayınlandı. Yeni bölümün ardından 36 ülkenin Twitter gündeminde Engin Akyürek'in ismi zirvede yer aldı. Sosyal medyanın en çok konuşulan ünlülerinden biri olan Engin Akyürek'in Sancar performansı tüm dünyada beğeni kazandı. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Sefirin Kızı başarılı yolculuğuna dünyada da devam ediyor.

Engin Akyürek'in yeni projesi Kaçış için geri sayım başladı

Dünyaca ünlü oyunculardan biri olan Engin Akyürek Kaçış dizisi için hazırlanıyor. Disney Plus için hazırlanan Kaçış dizisinin senaryosu da Engin Akyürek'e ait. Gaziantep'te çekilmeye başlanan Kaçış dizisinde Engin Akyürek başarılı bir savaş muhabirini canlandıracak. O3 Medya projesi olan Kaçış dizisi için ciddi bir hazırlık yapıldı. Türkiye ile birlikte 42 ülkede yayına başlamayı planlayan Disney + Türkiye'de birçok yeni projeyi seyirciyle buluşturacak. Başarılı oyuncu Engin Akyürek, Kaçış dizisinde ise güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu ile başrolleri paylaşacak. Engin Akyürek'li Kaçış dizisinin yaz döneminde ekranda olması bekleniyor.

20-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar