Onur Akay Hapse Girdi

Onur Akay Hapse Girdi
Magazin basınında ve sosyal medyada yaptığı ünlülerle ilgili paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Onur Akay zorlama hapis cezasına çarptırıldı.

Magazin basınında sık sık adı ünlülerin ölüm haberleriyle duyulan ve özellikle ünlü isimlerin ölüm haberlerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyuran ünlü şarkıcı Onur Akay bir kez daha magazin basınının gündeminde. Daha önce pek çok kez ünlü isim Meltem Miraloğlu ile ilgili paylaşımlar yapan ünlü şarkıcı sık sık Meltem Miraloğlu’nun Amerika’daki yaşamı ve evlendiği kişiyle ilgili haberler yapmıştı. Zaman zaman hakkında şikayetlerde bulunan Onur Akay bu haberlerin sonunda Meltem Miraloğlu tarafından mahkemeye verilmişti. Meltem Miraloğlu ve eşi hakkında yaptığı haberler sebebiyle Onur Akay, Miraloğlu’nun başvurusu üzerine zorlama hapis cezası aldı. Cezasını çeken şarkıcı Onur Akay daha sonra serbest bırakıldı ve özgürlüğüne kavuştu.

Zorlama Hapis Cezası

80 yaşında bir Amerikalı ile evlenerek Amerika’ya yerleşen oyuncu Meltem Miraloğlu ve evlendiği kişi hakkında zaman zaman haberler yapan ve sosyal medya hesabından paylaşan Onur Akay aleyhine Meltem Miraloğlu’nun şikayeti üzerine üç ay boyunca konuşma yasağı getirilmişti. Ancak bu yasağa uymadığı iddia edilen Onur Akay aleyhine avukatı aracılığı ile mahkemeye başvuran Meltem Miraloğlu Onur Akay hakkında zorlama hapis cezasına tutulmasını istemişti. Mahkeme tarafından değerlendirilen konu sonunda karara bağlanmıştı. Bir süredir yurtdışında olan Onur Akay yurda dönüşte hakkında arama kararı çıkarıldığını öğrendi. Yurda dönüşte polisler eşliğinde Edremit Adliyesi’ne götürülen şarkıcı Onur Akay yapılan işlemlerin ardından Burhaniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Burada zorlama hapis cezasına çarptırılan Onur Akay cezasını çektikten sonra serbest bırakıldı. Onur Akay cezasını çektikten sonra “hapse girdim çıktım. Ben sadece gerçekleri anlattım. Anlatmaya da devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Onur Akay Kimdir?

Ünlülerin hayatını kaybettiklerini sosyal medya hesabından paylaşan ve bu sebeple de sık sık gündemde bulunan Onur Akay, Haliç Üniversitesi Türk Musikisi Ses Eğitimi bölümünü tamamlayan Onur Akay, pek çok ünlü isimden dersler almıştır. Türk Musikisi konusunda araştırmalar yapan ve bu araştırmalarını da çalışmalarında kullanan Onur Akay son zamanlarda internet web sitesinden ve sosyal medya hesabından ünlülerle ilgili sık sık paylaşımlar yapmaktadır.

20-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar