Ünlü oyuncu Esra Bilgiç'in setteki kaprisleri çalışanları bıktırdı

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç'in setteki kaprisleri çalışanları bıktırdı
Ünlü oyuncu Esra Bilgiç'in sette yaptığı kaprislerin kriz çıkardığı iddia edildi. Bir reklam filmi setinde Esra Bilgiç'le sorunlar yaşayan set çalışanları isyan etti.

Kanunsuz Toprak dizisinde başrol oynayan oyuncu Esra Bilgiç hakkında şok iddialar ortaya atıldı. Ramo dizisinden sonra Kanunsuz Topraklar dizisi ile ekrana gelmeye başlayan Esra Bilgiç Pakistanlı bir firma ile reklam anlaşması yaptı. İddialara göre Pakistanlı firmanın reklam filmi için İstanbul'da yapılan çekimlere Esra Bilgiç'in kaprisleri damga vurdu. Güzel oyuncu Esra Bilgiç istediği marka vitaminler gelmeyince karavanından inmedi ve set ekibini soğukta saatlerce bekletti. Esra Bilgiç'le ilgili farklı sorunların da yaşandığı reklam filmi setinde çalışanlar isyan etti.

Esra Bilgiç sette krize neden oldu

Uğur Güneş'le Fox Tv'de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde başrolleri paylaşan Esra Bilgiç reklam filmi çekimleri için İstanbul'daydı. Tv100'ün haberine göre Pakistanlı firmanın reklam filminde oynayan Esra Bilgiç sette kriz çıkardı. Pakistan'da tanınan ve büyük bir hayran kitlesi bulunan Esra Bilgiç'le reklam filmi anlaşması yapıldı. Pakistan firmasının reklam yüzü olmayı kabul eden Esra Bilgiç reklam filmi çekimleri için kamera karşısına geçti. Pakistanlı Mezan firmasının çekimleri 5 gün sürdü. Esra Bilgiç bu 5 günde çıkardığı problemler ve kaprislerle set ekibinin sabrını iyice zorladı. Özel karavan isteyen ve sete sürekli geç gelen Esra Bilgiç işin aksamasına neden oldu.

Ekip, bir daha Esra Bilgiç'le çalışmama kararı aldı

 Esra Bilgiç'in Mezan firması reklam çekimlerindeki tavırları set ekibini isyan ettirdi. İddialara göre vitamin krizi ise bardağı taşıran son damla oldu. İstanbul'daki çekimlerin son gününde Esra Bilgiç istediği marka vitamin alınmayınca sete çıkmayacağını söyledi. İsyan çıkaran Esra Bilgiç karavanından inmedi ve bütün ekip istenilen marka vitamin alınıncaya kadar soğukta beklemek durumunda kaldı. Sete çıkmam resti çeken Bilgiç'e istediği vitamin getirildi. Karavandan inerek sete çıkan Bilgiç kaprisli hallerini çekim boyunca da sürdürdü. Sete geç kaldığı günlerde avukatıyla sete gelmesi ise bir diğer tuhaflık olarak görüldü. 5 gün süren reklam filmi çekimlerinde bunalan set ekibi, bir daha Esra Bilgiç projelerinde çalışmama kararı aldı.

31-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar