Teşkilat 20. Bölüm İzle!

Teşkilat 20. Bölüm İzle!
Saldırının planlayıcısı Ariel’e ulaşmak için İsrail'e giden ekip, hapiste bulunan Ariel’in eski şoförünü ele geçirmek ister. Hapishaneye sızan Ekip, şoförü ele geçirebilecek mi? 

Resmi olarak ölü olan yedi istihbaratçının akıllara ziyan operasyonlarını TRT1 ekranlarına taşıyan Teşkilat 20. bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Her pazar akşamı ekrana gelen ve ülkemizin ilk istihbarat dizisi olan Teşkilat 20. yeni bölümünde Ekip, Suriye’deki başarılı operasyonun ardından gemi saldırısının arkasındaki işbirlikçileri yok etmek için harekete geçiyor. Saldırının asıl planlayıcısı Ariel’dir ve ona ulaşmak zordur. İsrail’e kaçan Ariel’in peşini bırakmayan ekip, hedefe ulaşmak için bir plan yapar. Hapisteki Ariel’in eski şoförünü kaçırmak için hapishaneye sızan Hakkı ve Hulki bu zorlu mücadelede başarılı olabilecek mi?  Halit Başkan’dan yeni bir talimat alan Pınar, Yıldırım’a ulaşmak için yeni bir oyun hazırlar. Pınar’ın geçmişine açılan kapının anahtarı olan oyunun yer aldığı Teşkilat 20. yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Teşkilat 20. Bölüm İzle!

Timur Savcı - Burak Sağyaşar ikilisinin yapımcılığını üstlendiği, Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu milli istihbarat dizisi Teşkilat, aksiyon ve heyecan dolu 20. Yeni bölümüyle TRT1’de ekrana geliyor. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Nihat Altınkaya da yer alıyor.

İşbirlikçiler etkisiz hale geliyor

Suriye’deki başarılı operasyonun ardından ülkeye dönen Ekip, yeni bir talimat alır. Hedef, gemi saldırısının arkasındaki tüm işbirlikçileri etkisiz hale getirmektir. Saldırının asıl planlayıcısı Ariel’e ulaşmak için İsrail'e giden ekip, İsrail’e kaçıp ortadan kaybolan Ariel'in peşine düşer. Ariel’e ulaşmanın tek yolu, İsrail’de hapishanede bulunan Ariel’in eski şoförünü ele geçirmektir. Hapishaneye sızan Hakkı ve Hulki, şoförü ele geçirebilecek mi? 

Yıldırım'a yeni oyun kuruluyor

Diğerlerinden ayrılan Serdar ve Zehra, İsrail’de peşlerine takılan yerel istihbaratı atlatmak için plan üstüne plan yapar. O sırada Halit Başkan’dan talimat alan Pınar, Yıldırım’a ulaşmak için yeni bir oyun hazırlar. Aslında bu oyun Pınar’ın geçmişine açılan kapının anahtarı olacaktır. Serdar ve Zehra, Mossad Ajanlarından kurtulabilecek mi? Geçmişine dair gerçeği öğrenen Pınar nasıl bir tepki verecek? Tüm soru ve cevaplarıyla Teşkilat 20. son bölümü 31 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

31-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar