Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti
Ünlü televizyon programı Olacak O Kadar’ın başarılı oyuncularından usta tiyatrocu ve oyuncu Ali Demirel ileri derece Zatürre sebebiyle hayata 77 yaşında hayata veda etti.

Dün hayata veda eden usta oyuncu Uğurtan Sayıner’in ardından Türk Tiyatrosu ve dizi dünyası usta bir ismini daha kaybetti. Peş peşe gelen kayıplar herkesi derinden üzdü. Televizyon ekranlarında hiciv sanatının en güzel örneklerinden olan Levent Kırca’lı Olacak O Kadar’ın değişmez ve başarılı oyuncularından olan Ali Demirel bugün hayata veda etti. 77 yaşında hayata veda eden usta oyuncunun bu acı kaybı bir anda sosyal medya ve magazin basınında gündem olurken oyuncunun hayranları da derin bir üzüntü içine girdi. Muğla’ya Bağlı Marmaris İlçesinde hayata veda eden usta oyuncu Ali Demirel’in cenazesinin yarın yapılacak tören ve kılınacak cenaze namazının ardından yine burada toprağa verileceği öğrenildi.

İleri Derecede Zatürre

Usta oyuncu Ali Demirel 77 yaşında hayata veda etti. Muğla’nın Marmaris İlçesinde yaşayan usta oyuncunun dün öğlen saatlerinde evinde rahatsızlandığı ve evine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Özel bir hastanede tedavi altına alınan 77 yaşındaki oyuncuya burada ileri derecede zatürre teşhisi konuldu ve tedavisine başlandı. Ancak usta oyuncuya yapılan tüm müdahalelere karşın ne yazık ki tedaviden bir cevap alınamadı ve usta oyuncu 77 yaşında hayata veda etti. Bu acı kayıp Marmaris İlçesi Sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşımda “Levent Kırca’nın Olacak O Kadar ekibinden tanıdığımız ilçemiz sakinlerinden usta tiyatrocu Ali Demirel’i kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve tiyatro camiasına baş sağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Usta oyuncunun cenazesi yine Marmaris ilçesinde yarın kılınacak cenaze namazının ardından Armutalan Şehir Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. Bizde usta oyuncuya Allah’tan rahmet ve sevenlerine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Ali Demirel Kimdir?

77 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Ali Demirel 13Mart 1944 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Hayatı boyunca pek çok sinema filmi, dizi ve tiyatro oyununda rol alan usta oyuncu özellikle 1990 yılarda yayınlanan ve Levent Kırca tarafından hazırlanan ünlü hiciv programı Olacak O Kadar adlı televizyon yapımında canlandırdığı karakter ile tanınmıştır. Usta oyuncu rol aldığı yapımlarda daha çok, hakim, garson, memur olarak roller almıştır.

28-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar