Hırvatistan - İspanya maçı canlı izle

Hırvatistan - İspanya maçı canlı izle
Hırvatistan - İspanya maçı canlı izle: Hırvatistan - İspanya maçı hangi kanalda? Euro 2020 son 16 turunda karşı karşıya gelecek iki takımın maçını canlı izlemek için detaylar.

Hırvatistan - İspanya maçı canlı izle: Hırvatistan - İspanya maçı hangi kanalda? Merakla beklenen Euro 2016 son 16 turu eşleşmelerinden biri de Hırvatistan - İspanya maçı. İzleyiciler bu maç için canlı olarak takip edecek Bu maçı online olarak izlemek isteyen futbol izleyicileri Hırvatistan - İspanya maçı için arama motorlarında aramalar yapıyorlar. Hırvatistan ile İspanya arasındaki mücadele milyonlarca kişi tarafından izlenecek. Siz de Hırvatistan ile İspanya arasındaki karşılaşmayı online olarak izlemek istiyorsanız bu sayfadan oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Hırvatistan - İspanya maçını full HD ve canlı olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Hırvatista - İspanya maçı canlı izle

Hırvatistan ile İspanya arasında oynanacak Euro 2020 son 16 turu maçını TRT 1 ekranlarında izleyebilirsiniz. Herkes tarafından fazlasıyla merak edilen karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek, Bahattin Duran ile Tarık Ongun ise yardımcılıklarını üstlenecek. Danimarka'nın Kopenhag şehrinde oynanacak mücadele 19:00'da oynanacak. Hırvatistan ile İspanya tarihleri boyunca 5 kez karşı karşıya geldi. Bunlardan üçünü İspanya, ikisini Hırvatistan kazandı. Hırvatistan ile İspanya'nın yolu Euro 2012 ve Euro 2016'dan sonra Euro 2020'de de kesişti. Euro 2012 gruplarındaki maçı İspanya 1-0 kazandı. Euro 2016 gruplarındaki maçı ise Hırvatistan 2-1 kazandı. Bakalım Euro 2020 son 16 turundaki müsabakayı hangi takım kazanacak? Hırvatistan - İspanya maçını izlemek için bağlantıya tıklayın.

Hırvatistan - İspanya maçı ilk 11'ler

Hırvatistan ilk 11: Livakovic, Juranovic, Vida, Caleta-Car, Gvardiol, Brozovic, Modric, Kovacic, Vlasic, Petkovic, Rebic.

İspanya ilk 11: Simon, Azpilicueta, Garcia, Laporte, Gaya, Koke, Busquets, Pedri, Torres, Morata, Sarabia.

Hırvatistan'ın gruptaki maçları

İngiltere 1-0 Hırvatistan

Hırvatistan 1-1 Çek Cumhuriyeti

Hırvatistan 3-1 İskoçya

Hırvatistan'ın grubundaki puan durumu

1. İngiltere (7 Puan)

2. Hırvatistan (4 Puan)

3. Çek Cumhuriyeti (4 Puan)

4. İskoçya (1 Puan)

İspanya'nın gruptaki maçları

İspanya 0-0 İsveç

İspanya 1-1 Polonya

Slovakya 0-5 İspanya

İspanya'nın grubundaki puan durumu

1. İsveç (7 Puan)

2. İspanya (5 Puan)

3. Slovakya (3 Puan)

4. Polonya (1 Puan)

28-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar