Ünlü oyuncu Melis Sezen'e ödül

Ünlü oyuncu Melis Sezen'e ödül
Son dönemde yıldızı parlayan ünlü ve güzel oyuncu Melis Sezen’e rol aldığı Sadakatsiz dizisindeki başarısı sebebiyle İspanya’dan ödül geldi.

Türk dizileri özellikle son yıllarda dünyanın pek çok ülkesine pazarlanıyor ve bu da ülkemizde dizi sektörünün her an daha da büyüyerek yoluna devam etmesini sağlıyor. Sadece yerli yayıncılar için içerik üretmeyen ve artık sadece yabancı ülkelere de içerik üretmeye başlayan sektör tam anlamıyla milyon dolarlara hükmetmeye başladı. Bu yönüyle dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerine farklı ülke ve coğrafyalardan ödüller gelmeye devam ediyor. Daha çok Arap coğrafyasından ödüller alan Türk oyuncularına İspanya’dan da ödül geldi. Bu ülkeye pazarlanan ve yayınlandığı dönemde Türkiye’de de büyük ses getiren Sadakatsiz dizisi oyuncularından Cansu Dere ve Melis Sezen’e İspanya’dan ödül geldi.

Melis Sezen’e Büyük İlgi

Türkiye’de Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz yurt dışından da pek çok ülkeye pazarlandı. İspanya’da da yayınlanan dizi büyük başarı kazanırken dizinin oyuncularından Cansu Dere ve Melis Sezen’e bu ülkeden ödül geldi. Altın Üzüm Bağı adıyla bu yıl 8.si düzenlenen ödül törenine Cansu Dere son anda sağlık sebebiyle katılamazken ödül töreninde Melis Sezen’e büyük ilgi gösterildi. İspanya’dan da pek çok ünlü ismin katıldığı ödül töreninde Melis Sezen ilk kez geldiği İspanya’da hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Kendisine gösterilen bu ilgi karşısında oldukça şaşıran oyuncu yaptığı açıklamada “çok kıymetli bir ödül. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Oynadığım diziler İspanya’da yayınlandığında çok güzel mesajlar alıyordum. Şimdi bunu burada bizzat görüp ilginin ne kadar büyük olduğunu çok daha iyi anladım” ifadelerini kullandı.

Bu Ödül İki Ülkeyi Daha da Birleştirecek

İspanya’nın Tornizcon bölgesinde bu yıl 8.si düzenlenen Altın Üzüm Bağı Ödül töreninde açıklama yapan Melis Sezen ayrıca aldığı ödülün iki ülke halkını daha da yakınlaştıracağını belirtti. Sezen “bu ödül Türk dizilerinin başarısını ve yaptığımız işin dünyadaki değerini gösteriyor. Bu ödül ile belki de Türkleri çok seven sıcak kanlı olan İspanyollar ile Türkleri, Akdeniz’in iki ucundaki İspanya ve Türkiye’yi daha da birleştirdik” ifadelerini kullandı. Ödül töreninde konuşan Torvizcon Belediye Başkanı’da Türk dizilerinin İspanya’da gerçek bir fenomen olduğunu belirtti ve Türklerle İspanyolların birbirine çok benzediğini ifade etti.

 

16-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar