Gonca Vuslateri Ekranlara Dönüyor

Gonca Vuslateri Ekranlara Dönüyor
Dizilerin ev sinema filmlerinin beğenilen ve başarılı oyuncularından olan güzel oyuncu Gonca Vuslateri yeni bir diziyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yer aldığı projelerdeki başarısı ve performansıyla seyircinin ve sektörün önde gelenlerinin beğenisini ve takdirini kazanan ve aynı zamanda sık sık magazin gündeminde de yer alan güzel oyuncu Gonca Vuslateri uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu günlerde vizyona girecek olan ve hem senaryosunu yazdığı ve hem de kadrosunda yer aldığı Cenazemize Hoş Geldiniz filmiyle de merak uyandıran güzel oyuncu yakında çekimleri başlayacak olan ve yabancı bir diziden Kanal D için uyarlanan Kraliçe adlı dizinin kadrosuna katıldı. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın başrolünde yer alacağı Kraliçe dizisinin hazırlıkları ve cast çalışmaları devam ederken güzel oyuncu Gonce Vuslateri diziye Zeynep karakteri olarak dahil oldu.

Kraliçe Dizisinde Rol Alacak

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan ve magazin basınının da gözde oyuncularından Gonca Vusleteri yaz aylarında kendi yazdığı ve kadrosunda rol aldığı Cenazemize Hoş Geldiniz filminin ardından televizyon ekranlarında hangi diziyle ekranlara dönecek sorularının cevabını da verdi. Güzel oyuncu sevenleri ve televizyon dizi seyircisiyle Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve Mednova tarafından yabancı bir dizi olan Queen Sugar adlı diziden uyarlanacak Kraliçe dizisinde rol alacak. Dizinin oyuncu kadrosuna Zeynep karakteri olarak dahil olan güzel oyuncuyla birlikte dizide ayrıca Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’da yer alacak. Halen dizinin cast çalışmaları ve hazırlıkları devam ediyor. Dizinin Ocak ayının sonu, Şubat ayının başı gibi sete çıkması ev en geç Mart ayında seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

Kraliçe Konusu Ne?

Mednova tarafından yabancı bir dizi olan Queen Sugar adlı yapımdan Kanal D içi uyarlanan Kraliçe dizisinin başrolünde güzel oyuncu Burcu Özberk ve dizilerde canlandırdığı karakterlerle beğeni toplayan Gökhan Alkan yer alıyor. Dizi, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olması konu ediliyor. Son dönemde kadın ve aldatma dizilerinin örneklerinden biri olacak dizinin çekimlerine çok yakında başlanılacak ve dizi Mart ayında ekrana gelecek. Dizinin cast çalışmaları devam ederken Mednova pek çok ünlü isimle görüşmelerini sürdürüyor.

16-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar