Ünlü oyuncu Murat Ünalmış evlendi

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış evlendi
Dizi ve film sektörünün ünlü oyuncusu Murat Ünalmış yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu Bulgar kökenli Atiye Akar ile dünya evine girdi.

Son olarak geçtiğimiz sezon Fox Tv ekranlarında yayınlanan Gül Cemal dizisi ile seyirci karşısına çıkan Murat Ünalmış’tan sevindiren haber geldi. Sektörün başarılı oyuncularından olan ve kolay kolay proje beğenmeyen ve yer aldığı projelerde de oldukça istikrarlı olan Murat ünalmış özellikle Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile seyircinin kalbinde yer edinmiş ve bu dizi ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Geçtiğimiz sezon yer aldığı Gül Cemal dizisi ise sezon sonunda reyting sebebi ile erken final yaparak ekranlara veda etmişti. Bu günlerde yeni projeler için görüşmeler ve okumalar yapan ünlü oyuncudan hayranlarını şaşırtan ve bir o kadar da sevindiren bir haber geldi. Ünlü oyuncu Murat Ünalmış yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Nutiye Akar ile sessiz sedasız evlenerek dünya evine girdi.

Sessiz sedasız evlendi

Sektörün ünlü oyuncularından biri olan ve yer aldığı projelerdeki başarısı ile herkesin hayranlığını kazanan başarılı oyuncu Murat Ünalmış özel hayatında gözlerden ırak bir yaşam sürmeyi tercih eden ünlülerden biri. Oyuncu yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu Bulgar kökenli Albena İlieva ile yine gözlerden uzak bir aşk yaşarken kolay kolay magazin sayfalarına düşmedi. Bu yönüyle saygı uyandıran Murat Ünalmış yine sessiz sedası bir şekilde birlikte olduğu Albena İlieva (Nutiye Akar) ile dünya evine girdi. İstanbul’da gerçekleştirilen ve sadece yakın dostları ve ailelerin katıldığı sade bir törenle evlenen çiftin nikah şahitliğini ise Zafer Dülger, Abdullah Bulut ve Suat Keskin yaptı. Çiftin evlenmeleri sosyal medya ve magazin basınında geniş şekilde yer alırken sevenleri ünlü oyuncuya tebrik mesajlarını iletti.

Murat Ünalmış

Son olarak Gül Cemal dizisinde rol alan ve bugüne kadar üst düzey yapımlarla sevenlerinin karşısına çıkan Murat Ünalmış özellikle Bir zamanlar Çukurova dizisi ile üne kavuştu. Oyuncu bugüne kadar, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası, Deli Duran, Üç Kadın, Şöhret, Rüzgar, Sır Gibi, Kasaba, Yer Gök Aşk, İnadına Yaşamak, Sevda Kuşun Kanadında, Deli Gönül, Bir Zamanlar Çukurova, Celal Oğlan, Gecenin Kanatları, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare bulunmaktadır.

23-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar