Ünlü oyuncu oğlunu kaybetti

Ünlü oyuncu oğlunu kaybetti
Engin Yüksel :" Ne dündü be, ne gündü dedim ve ben ve biz can dostlarım senden çok şey öğrendik. Bana ve bize bir kız kardeş emanet edip gittin... "

Usta oyuncu Engin Yüksel’in oğlu hangi hastalıktan muzdaripti? Engin Yüksel’in oğlu Aziz Çınar kaç yaşında idi? Engin Yüksel hangi dizi ile tanındı? Yüksel sosyal medya paylaşımında neler söyleyerek yürekleri dağladı? Engin Yüksel ve oğlu Aziz Çınar hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içerğinde. İşte detaylar ...

Ünlü oyuncu oğlunu kaybetti

Ünlü oyuncu Engin Yüksel oğlun kaybetti. Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden usta oyuncunun 28 aylık oğlu Çınar Aziz hayata veda etti. Kaygısızlar dizisindeki rolü ile ünlenen ve sonrasında pek çok projede yer alan oyuncu ve seslendirme sanatçısı Engin Yüksel “Canım oğlum, yaşamak ne zormuş be oğlum. Bunu seni yitirdiğim vakit anladım.” İfadelerini kullandı.

Emanetin kalbimizin başımızın üstüne

Minik Çınar Aziz’in uzun süredir epilepsi hastalığından muzdarip olduğu öğrenildi. 1 Ekim 2020 tarihinde ikiz bebek müjdesi alan Engin Yüksel ve eşi bu haberden çok mutlu olmuşlardı. Bir erkek bir kız sahibi olan  çift bir süre sonra erkek yavrularının epilepsi hastalığı olduğunu öğrendi.Uzun süredir epilepsi hastalığı ile boğuşan Çınar  Aziz ‘in minik bedeni daha fazla dayanamayarak ekim ayının ilk günü dünyaya gözlerini yumdu. Seslendirme sanatçılığının yanı sıra sayısız film ve dizi projesinde yer alan emektar sanatçı Engin Yüksel üzüntüsünü sosyal medya hesabından yaptığı sosyal medya hesabı ile duyurdu. "1 Ekim 2020 Perşembe... Annenizin ve benim size hamile olduğunu öğrendiğimiz gün ve tarih... 1 Ekim 2023 Pazar... 28 ay boyunca vermiş olduğun yaşama savaşını bıraktığın gün... Canım oğlum; yaşamak ne zormuş be oğlum, bunu seni yitirdiğim vakit anladım. Ne dündü be, ne gündü dedim ve ben ve biz can dostlarım senden çok şey öğrendik. Bana ve bize bir kız kardeş emanet edip gittin... Emanetin kalbimizin başımızın üstüne. Ben ve biz ve can dostlarım seni çok sevdik... Seni, beni, bizi var eden benden bizden çok sevdi seni. Huzurunda uyu bende senin huzurunda uyuyacağım oğlum" ifadeleri ile üzüntülerini ifade eden Yüksel oğlu ile çekilmiş olduğu fotoğrafları da paylaştı. Biz de Canlı TV ailesi olarak usta sanatçıya başsağlığı minik Aziz Çınar’a da Allahtan rahmet diliyoruz.

04-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler