Güldür Güldür Show yayın tarihi belli oldu

Güldür Güldür Show yayın tarihi belli oldu
.Uzun soluklu yapımlardan biri olan Güldür Güldür Show programı gündeme değinen skeçleri ile izleyicisini 11 sezondur ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Güldür Güldür Show komedi programı ne zaman izleyizisi ile buluşacak? Güldür Güldür Show oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Programın yapımcılığını kim üstleniyor? Program kaç sezondur devam ediyor? Programın kaptanı kim? Aylin Kontente kim? Güldür Güldür Show ve Aylin Kontente ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar ...

Güldür Güldür Show yayın tarihi belli oldu

Bir komedi fenomeni olan Güldür Güldür Show hızla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Ali Sunal kaptanlığında Show TV’de izleyici karşısına çıkacak olan Güldür Güldür Show’un yayınlanacağı tarih belli oldu. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği komedi mizah programı Güldür Güldür  Show yeni sezon ilk bölümü ile 14 Ekim  2023 tarihinde Cumartesi 20.00’de Show TV ekranlarında merhaba diyecek.Uzun soluklu yapımlardan biri olan programın yine seyircilerin yüzünü güldürmesi bekleniyor.

Güldür Güldür Show oyuncu kadrosu

Kadrosunda Ali Sunal, Doğa Rutkay, Alper Kul, Aylin Kontente, Onur Atilla, Mahir İpek, Uğur Bilgin, Erdem Yener, Hasibe Eren, Toygan Avanoğlu, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Özgün Bayraktar, Ayça Koptur ve Fatih Öztürk gibi birbirinden değerli isimlerin bulunduğu Güldür Güldür Show programı gündeme değinen skeçleri ile izleyicisini 11 sezondur ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Aylin Kontente kimdir?

30 Haziran İzmir doğumludur. Aslen Sefarad Yahudilerinden olan güzel oyuncu İzmir 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden 2003 yılında mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini Kampüsistan dizisinde Mine rolü ile yaşadı. 2012 yılında kendisi gibi bir oyuncu olan ve Güldür Güldür Show ekibinde bulunan Alper Kul ile hayatını 2012 yılında birleştirdi. Çiftin bu evlilikten Leo ve Arel isminde iki çocuğu bulunmaktadır.

Filmografisi

2003      Kampüsistan     Mine,  2006        Yaprak Dökümü               Nazlı, 2006          Avrupa Yakası, 2007       Sevgili Dünürüm                Esma, 2007         Sır Gibi  Zeynep, 2008    Limon Ağacı       Fatoş, 2008         Son Ders: Aşk ve Üniversite (film)                Hande, 2009      Kirpi (film)          Sekreter, 2009  Haneler               , 2011    Yıldız Masalı       Şehla Hoca, 2011Babam Sağolsun             Zeynep, 2012    Seksenler           Suzan, 2014        Olur Olur (film) , 2017    Tatlım Tatlım

Programlar

2012      İnsanlar Alemi, 2013-günümüz  Güldür Güldür Show

05-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar