Ünlü Oyuncu Seray Kaya Kuruluş Osman Dizisinde!

Ünlü Oyuncu Seray Kaya Kuruluş Osman Dizisinde!
Kuruluş Osman oyuncuya doymuyor. İkinci sezonuna girmeye hazırlanırken peş peşe bomba gibi oyuncularla kadrosunu güçlendirdi. Diziye son olarak başarılı oyuncu Seray Kaya katıldı.

Yeni sezon gümbür gümbür girdi. Yeni dizi eski dizi demeden tüm yapımlar inanılmaz bir hırs ve aşkla yeniden var olan mücadelesine başladı. Geçtiğimiz sezonun yarım kalan hikayeleri, kötü giden reytingleri unutuldu ve yapım şirketleri tüm güçleriyle bu sezona hazırlandılar. Öyle ki eski diziler de en az yeni diziler kadar merak edilir oldu. Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kuruluş Osman Dizisi de yeni oyuncu ve yeni hikayelerle geçtiğimiz sezonda elde ettiği başarıyı yinelemek için çalışıyor. Dizinin yapımcı şirketi Bozdağ Film Kuruluş Osman’ın 2. Sezonuna da bomba gibi girmek için pek çok oyuncuyu diziye dahil etti. Zaten güçlü olan dizinin kadrosuna son olarak Kadın Dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan ve herkesin takdirini kazanan Seray Kaya’da dahil oldu. İşte detaylar!

Seray Kaya Kuruluş Osman’da!

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan Kuruluş Osman’da son hazırlıklar yapılıyor. Dizinin çok yakında yeni bölümleriyle ekranda olacağı belirtiliyor. Seyirciler de şimdiden merakla yeni sezonu beklerken Bozdağ Film diziye takviye üstüne takviye yapıyor. Daha önce Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Erkan Avcı, Kambolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Ahmet yenilmez, Emin Gürsoy ve Umut Karadağ gibi güçlü isimleri kadroya katan Kuruluş Osman şimdi de son bombasını patlattı ve dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Seray Kaya’yı dahil etti. Bozdağ Film konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu ve “Kuruluş Osman güçlü kadrosuyla geliyor. Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda sevenleriyle buluşacak olan Seray Kaya’ya Bozdağ Film ailesi olarak hoş geldiniz diyoruz” ifadelerini kullandı. Böylece başarılı oyuncu bu sezon Kuruluş Osman Kadrosunda yer alarak sevenlerini heyecanlandırdı.

Seray Kaya Kimdir?

Kuruluş Osman kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Seray Kaya 4 Şubat 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmak için eğitimler almaya başlayan oyuncu bunun için Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde dersler almıştır. İlk kez 2012 yılında Huzur Sokağı adlı yapımla seyirci karşısına çıkan oyuncu son olarak Kadın Dizisinde Şirin karakteriyle seyircinin kalbinde taht kurmuştur. Seray Kaya’nın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır; Türkler geliyor: Adaletin Kılıcı Maria, Kadın, Gülümse Yeter, Kocamın Ailesi, Huzur Sokağı.

07-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar