Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor'un yeni projesi belli oldu

Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor'un yeni projesi belli oldu
Dizi ve sinema filmlerinin ünlü ve başarılı oyuncusu ve ressam Zerrin Tekindor uzun bir aranın ardından yeniden televizyon ekranlarına dönüyor.

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin en çok aranan oyuncularından olan usta oyuncu Zerrin Tekindor yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan ve sevenlerinin heyecanla yeni projesini beklediği oyuncu sonundan beklenen haber geldi. Gelen tekliflere mesafeli yaklaşan ve en iyi projeyi seçmek için uğraşan usta oyuncu sonunda beğendiği bir projeyle karşılaştı ve projeye evet dedi. Şu sıralar hazırlıkları süren ve çok yakında Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Ab-ı Hayat adlı dizinin teklifine evet diyen ünlü oyuncu Zerrin Tekindor’un bu dizide canlandıracağı karakterin ise Muhterem adında bir kadın olduğu öğrenildi. Çekimleri çok yakında başlayacak olan ve kadrosunda ünlü ve başarılı isimleri bir araya getiren dizinin yönetmen koltuğunda ise Hilal Saral oturuyor.

Zerrin Tekindor Muhterem Olarak Dönüyor

Ekranların aranılan ve sevilen oyuncularından olan ve bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarısıyla her daim aranılan isimlerden olan Zerrin Tekindor OGM tarafından hazırlıkları sürdürülen Ab- Hayat dizisi ile anlaşmaya vardı. Uzun süredir hangi projeye evet diyeceği merak konusu olan oyuncunun diizde Muhterem karakterine hayat vereceği öğrenildi. Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Hümeyra, Birkan Sokullu, Ebru şahin, Necip Memili, Gözde Seda Altuner ve Ecem Çalhan rol alacak. Her zaman 30 yaşında gösteren bir kişinin hayatının anlatılacağı dizinin çekimlerinin 20 Ocakta başlayacağı öğrenildi.

Zerrin Tekindor Yapımları Nelerdir?

Bugüne kadar birbirinden üst düzey pek çok yapımda yer alan ve 5 Ağustos 1964 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu Zerrin Tekindor, ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından ressamlık ve oyunculuk yapmaya başlamış ve bu iki alanda çalışmalarını sürdürmüştür. Bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu ve dizide yer alan oyuncu özellikle Aşk- Memnu dizisi ve Müslüm filmi ile akıllarda yer almıştır. Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor’un yer aldığı başlıca projeler arasında, Aşk- Memnu, Yaprak Dökümü, Kuzey Güney, Kurt seyit ve Şura, Kara Sevda, Şahin Tepesi, Zemheri, Mucize Doktor, Dünyayla benim Aramda, Pek Yakında, İkimizin Yerine, İstanbul Kırmızısı, Müslüm bulunmaktadır.

19-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar