Kızılcık Şerbeti 13. bölüm izle

Kızılcık Şerbeti 13. bölüm izle
Kızılcık Şerbeti 13. bölüm izle; Show tv ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 13. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Kızılcık Şerbeti 13. bölüm izle; Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, bu sezon yeni başlayan diziler arasında yer almakta. Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Özlem Çakar, Settar Tanrıöğen ve Ceren Karakoç gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisini Gold Film üstlenmektedir. Birbirinden bambaşka hayatlara sahip olan iki aile ve onlarının çocuklarının aşk hikayesi anlatılmaktadır. Her Cuma akşamı Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşan Kızılcık Şerbeti 13. bölümde neler olacak? sorusunun yanıtını sizler için hazırladık.

Kızılcık Şerbeti 13. bölüm canlı full HD kesintisiz izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti 13. bölüm izle

Kanal D kanalının dizisi Kızılcık Şerbeti 13. yeni bölümde, Ömer, kardeşinin ölmesi ile onun yerine geçtiğini ve Laman'ın aslında kardeşinin karısı olduğunu açıklar. Metehan'ın da babası değil amcası olduğunu söyler. Kıvılcım ise duydukları ile şoka girer. Kıvılcım ise, Doğa'nın boşanma kararı aldığını öğrenir ve hep kızlarrının arkasında duracağına söz verir. Nursema ise annesine hala kırgındır. Büyük bir uyanş içerisinde olan Nursema, patlamaya hazır bir bomba gibidir. Pembe gelini ve oğlunun evden ayrılması ile ikinci şoku yaşayacaktır.

Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Ömer'in hala evli olduğunu öğrenen Kıvılcım, hayatının en kötü günlerini geçirmektedir. Kıvılcım artık Ömer'i görmek istemediğini söyler. Nursema ile Umut'un görüşmesine karşı gelen Pembe ikisini ayırmak için türlü yollara başvuruyor. Öte yandan Nilay ise tekne sevdası yüzünden kocasını zor duruma düşürecektir. Pembe torunları için Zekeriya Sofrası kuracak ve iki aileyi bir araya getirecek. Doğa ise büyük bir çıkmazın içindedir ve bu ilişkiyi artık sürdüremeyeceğini anlar.

Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosu

Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün yanı sıra; Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

19-01-2023
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar