Ünlü Oyuncunun Evine Hırsız Girdi!

Ünlü Oyuncunun Evine Hırsız Girdi!
Ünlüler dünyasında hareketsiz bir gün geçmiyor desek yeridir. Şimdi de genç ve başarılı oyuncunun evine giren hırsızlık şoku magazin dünyasında gündem oldu. İşte haberin detayları!

Ünlüler dünyasında olaysız bir gün geçmiyor. Ya kavga, ya tartışma, ya küslük derken bunların hiç biri olmasa başka bir haber magazin basınında yer alıyor. Bu gün de böyle bir haber düştü magazin basınının gündemine. Ünlü ve genç oyunculardan Sercan Badur’un evine hırsız girdiği haberi bir anda sosyal medya ve magazin basınında yer aldı. Oyuncunun Beşiktaş’ta bulunan evine dün akşam saatlerinde giren hırsızların oyuncunun evinden binlerce liralık ziynet eşyasıyla birlikte Sercan Badur’un saatlerini ve nişan yüzüğünü de çaldıkları öğrenildi. Sercan Badur’un olayım ardından polise giderek durumu ihbar ettiği ve emniyet çalışanlarının konuyla ilgili çalışma başlattığı öğrenildi. İşte haberin detayları!

Nişan Yüzüğünü Dahi Çaldılar!

Genç oyunculardan Sercan Badur dün akşam yaşadığı hırsızlıkla şok oldu. Oyuncunun Beşiktaş’ta bulunan evine akşam saat 19.45 gibi giren hırssılar evde buldukları oyuncuya ait 7 adet lüks saati, bir adet içinde sim kart bulunmayan telefonu, 35 bin lira değerinde ziynet eşyasını ve oyuncuya ait altın nişan yüzüğünü alarak kaçtıkları öğrenildi. Oyuncu durumu evine gelince öğrenirken evinin ve yatak odasının talan edildiğini belirtti. Sercan Badur Levent Polis merkezi Amirliğine giderek durumu polise bildirdi. Bodur’un şikayeti sonrası emniyet güçleri hırsızların tespit edilmesi için çalışma başlatırken savcılıkta olayla ilgili soruşturma başlattı. Hırsızların oyuncunun evinin bulunduğu sitenin güvenlik kamerası tarafından tespit edildiği ve belirtilen eşkaller üzerinden çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Sercan Badur Kimdir?

30 Ekim 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sercan Badur ilk orta ve lise eğitiminin ardından Mimar Sinan üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Birçok tiyatro oyununda oynayan genç oyuncu ilk olarak Karanlıktakiler adlı sinema filmi ile kamera karaşınsa geçmiştir. Birçok film, reklam ve dizide rol alan genç oyuncu otoriteler tarafından geleceğin başarılı oyuncuları arasında gösterilmektedir. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Uzaklarda Arama

-          Güllerin Savaşı

-          Son Yaz balkanlar

-          El Yazısı

-          Canımın İçi

-          Öyle Bir Geçer zaman ki

-          Atlıkarınca

-          Karanlıktakiler

-          TRT tanıtım Filmi

Yaşadığı talihsizlikten dolayı bizde genç oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve hırsızların bir an önce yakalanarak adalet karşısına çıkarılmasını temenni ediyoruz

31-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar