Ünlü Oyuncunun Sahnede Omuru Kırıldı!

Ünlü Oyuncunun Sahnede Omuru Kırıldı!
Ekranlarda görmeye alışık olduğumuz oyuncular ne yazık ki zaman zaman set kazalarına maruz kalıyor. Güzel oyuncu Ahu Yağtu’da sette kaza geçirdi. İşte detaylar!

Setlerde yaşanan kazalar her zaman oluyor ve ne yazık ki bunun önüne geçilemiyor. İş kazası sıralamasında ülkemiz üst sıralarda yer alırken setlerde yaşanan kazalarda ne yazık ki bu iş kazası sınıfına giriyor ve seyircinin beğeniyle takip ettiği bir oyuncu ya da setlerde gece gündüz demeden çalışan bir çalışan kaza geçiriyor. Bu türden bir olayda ne yazık ki geçtiğimiz gün yaşandı ve güzel ve başarılı oyuncu Ahu Yağtu sette kaza geçirdi. Alınan bilgilere göre rol aldığı bir tiyatro oyunu sırasında yaşanan kaza sonrası oyuncunun omurunun kırıldığı açıklandı. Oyuncu hastaneye kaldırılırken oyun da ne yazık ki yarıda kaldı. Yağtu’nun tedavisine başlandığı ve kısa sürede toparlanacağı öğrenildi. İşte haberin detayları!

Sette Üzücü Kaza!

Peter Shaffer’in kaleme aldığı ve Ebru Kara tarafından yönetilen tiyatro oyununda Ahu Yağtu, Burcu Kara, Gökçe Özol, Atilla Olgaç, Akasya Asıltürkmen, Bülent Alkış ve Barış Kıralıoğlu rol alırken oyunun prömiyerinde güzel oyuncu Ahu Yağtu’nun sahnede yaşanan talihsiz bir kaza sonrası omuru kırıldı. Jest Tiyatro’nun sosyal medya hesabından da konuyla ilgili bir bilgilendirme yapıldı ve “canımız Ahu Yağtu sahnede geçirdiği talihsiz kaza sonrası omurunu kırmıştır. Bu sebeple 3 – 4 Mart tarihlerindeki İzmir ve Ankara oyunlarımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Oyuncumuzun bir an önce eski sağlığına kavuşup aramıza dönmesini diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. Ancak yapılan bu paylaşım daha sonra kaldırıldı. Bizde canlitv.com ailesi olarak güzel ve başarılı oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Agu Yağtu Kimdir?

Güzel ve başarılı oyuncu Ahu Yağtu 11 Temmuz 1978 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından model olmak isteyen oyuncu İzmir’den İstanbul’a taşınmıştır. 1993 yılında model olarak çalışmaya başlayan oyuncu daha sonra film ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Aynı zamanda bir dönem Biri Bizi Gözetliyor adlı programda da sunuculuk yapan oyuncu birçok reklam filminde de rol alan oyuncu ayrıca pek çok tiyatro oyununda da rol almıştır. Ahu Yağtu’nun rol aldığı dizi ve sinema filmleri şunlardır. Bir Avuç Deniz, 90 60 90, Kampüsistan, Savcının Karısı, 29 – 30, Canım Babam, Komiser Nevzat, Kavak yelleri, Aşk ve Ceza.

 

01-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar