Alev Alev'in final tarihi belli oldu

Alev Alev'in final tarihi belli oldu
Demet Evgar'ın başrolde olduğu Alev Alev dizisinden final haberi geldi. Sevilen dizi Alev Alev ekrana veda ediyor. Alev Alev final ne zaman? Alev Alev'in final tarihi belli oldu.

Alev Alev seyircilerine kötü haber. Show Tv'nin sevilen dizisi Alev Alev için de final kararı alındı. Sezona oldukça iddialı başlayan Alev Alev'de kısa ömürlü dizilerden biri olarak ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü'nün başrolde olduğu Alev Alev'in hangi tarihte final yapacağı da belli oldu. Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisi Show Tv'de Perşembe akşamları yayınlanıyordu. Alev Alev son bölüm 20 Mayıs Cuma günü yayınlandı. İstenen reyting oranını yakalamayana Alev Alev için final kararı alındı.

Alev Alev ne zaman final yapacak?

Ay Yapım'ın Show Tv için hazırladığı Alev Alev dizisi yakında ekrana veda edecek. Alev Alev bu hafta 27. Bölümüyle ekrana gelmişti. Yapım şirketi ve Show Tv'nin aldığı karara göre Alev Alev önümüzdeki hafta final bölümüyle ekranda olacak. Alev Alev final bölümü 27 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak. Başarılı bir oyuncu kadrosuyla sezona iddialı giren Alev Alev ne yazık ki beklenen başarıyı yakalayamadı. Show Tv'de yayınlanan Ramo, Çukur, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi diziler de bu sezon final yapan yapımlar arasındaydı. Alev Alev için de final kararı alınması dizinin takipçileri tarafından üzüntüyle karşılandı.

Alev Alev kadrosunda kimler vardı?

Final kararı alan Alev Alev dizisinde güçlü oyuncular yer alıyordu. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Zuhal Olcay, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş Alev Alev başrol oyuncuları arasındaydı. Büyük bir yangın felaketinden sonra değişen hayatlar ve yeniden hayata tutunma mücadelesinin konu edildiği Alev Alev dizisi dikkat çekmeyi başarmıştı.

Sezona iddialı başlayan Alev Alev dizisi de tek sezonla ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Alev Alev oyuncuları Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz de sosyal medya hesaplarından son set günlerinin fotoğraflarını paylaştı. 3 kadının hayat mücadelesini anlatan Alev Alev 27 Mayıs Perşembe akşamı son bölümüyle ekranda olacak.

 

21-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar