Ünlü Sunucu Aslı Turanlı Karakolluk Oldu!

Ünlü Sunucu Aslı Turanlı Karakolluk Oldu!
Ünlü oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı geçtiğimiz günlerde yaşanan bir tartışmanın ardından tehdit edildiğini iddia ederek karakola başvurdu. İşte haberin detayları!

Ünlüler dünyasında geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay bugün ortaya çıktı ve magazin basınında ve sosyal medyada kendisine yer buldu. Pandemi kısıtlamaları öncesinde yaşandığı ve sonunda karakolda bittiği iddia edilen olay ünlü sunucu ve oyuncu Aslı Turanlı ile A. B. İsimli bir bayan arasında yaşandı. Sosyal medya ve magazin basınında zaman zaman gündem olan ve son zamanlarda Kerem Bürsin ve Ata Demirer ile adı anılan Aslı Turanlı geçtiğimiz günlerde bir tartışma ve tehdit sebebiyle karakola başvurdu. İddiaya göre pandemi kısıtlamaları öncesi bir barda arkadaşlarıyla eğlenen Aslı Turanlı bir bayanın sözlü sataşmasına maruz kaldı. Sataşmaya cevap veren Aslı Turanlı ile iddiaya konu olan bayan arasında tartışma büyüdü ve olay sonunda karakolda bitti. Olay magazin basınında kendisine yeni yer bulurken bir anda gündem oldu ve özellikle sosyal medyada sıkça konuşuldu. İşte haberin detayları!

Bar kavgası Karakolda Bitti!

Ünlü sunucu ve oyuncu aslı Turanlı’nın geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir olay sosyal medyada yer buldu. Yeni gün yüzüne çıkan ancak pandemi kısıtlamaları öncesinde yaşanan olay Aslı Turanlı’nın arkadaşlarıyla bir bara eğlenmeye gitmesiyle başladı. İddiaya göre barda eğlenen güzel sunucu ve arkadaşları buradaki bir bayanın sözlü sataşmasına maruz kaldı. İddiaya göre Aslı Turanlı’yla tartışan bayan güzel sunucuya O… diyerek hareket etti. Bunun üzerine duruma sinirlenen Aslı Turanlı barın işletmecisine giderek şikayette bulundu. Aslı Turanlı’nın isteği sonucu tartışmanın taraflarından olan bayan mekandan çıkarıldı. Bunun üzerine “bunun hesabını vereceksin, yanına kalmayacak” diyerek tehditler savuran bayanı Aslı Turanlı karakola giderek şikayet etti. İfadesi alınmak üzere karakola çağrılan bayan ise verdiği ifadede Aslı Turanlı ile aynı mekanada bulunmadıklarını iddia etti ve suçlamayı reddetti.

Aslı Turanlı Kimdir?

Magazin gündeminde sık sık gündem olan ve 1995 yılında dünyaya gelen aslı Turanlı İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversite eğitimini Dış Ticaret alanında yaptı. Daha sonra oyuncu olmak isteyen Aslı Turanlı Müjdat Gezen sanat merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli tiyatrolarda rol alan Aslı Turanlı daha sonra ekranlarda yer almaya başladı. Arka Sokaklar, Aslı Gibidir adlı yapımlarda rol alan ünlü güzel ayrıca bazı programlarda sunuculukta yaptı.

15-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar