14 Aralık Pazartesi Reyting Sonuçları

14 Aralık Pazartesi Reyting Sonuçları
14 Aralık Pazartesi reyting sonuçları elimize ulaştı. Çukur, Yasak Elma, Uyanış Büyük Selçuklu ve Sefirin Kızı mücadelesi nasıl sonuçlandı?

14 Aralık Pazartesi gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından günlük ölçümlenen reytinglerde dün en çok izlenen dizi veya program hangisi oldu?

Haftanın ilk günü prime time'da dört dizi ve bir yarışma programı yeni bölümüyle ekrana geldi. Hangi kanalda hangi dizi veya program yayınlandı? Dün yayınlanan hangi dizi veya program reytinglerde birinci sırada yer aldı? Total ve AB reyting kategorilerinde ilk 10'da yer alan yapımlara aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

14 ARALIK 2020 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

14 Aralık Pazartesi akşamı birbirinden iddialı dört dizi ve bir yarışma programı izleyiciyle buluştu. Show TV'de 'Çukur' 4. Sezon 15. bölümü (107. Bölüm) ile ekrana gelirken, TRT 1'in sevilen dönem dizisi 'Uyanış: Büyük Selçuklu' 12. yeni bölümüyle, 'Yasak Elma' 89. bölümüyle, 'Sefirin Kızı' ise 32. bölümüyle yayınlanan dizi oldu. Prime Time'da ekrana gelen yarışma programı ise tv8'de yayınlanan 'MasterChef  Türkiye' oldu.

TOTAL İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

Total kategorisinde günü birinci sırada tamamlayan yapım Show TV'de ekrana gelen 'Çukur' oldu. Zirveyi TRT 1 dizisi 'Uyanış Büyük Selçuklu' yakından takip ederek günü ikinci sırada tamamlarken, günü diğer dizileri 'Yasak Elma' dördüncü, 'Sefirin Kızı' ise listenin altıncı sırasında yer aldı. 'MasterChef Türkiye' dokuzuncu sırada günü tamamladı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM
1         ÇUKUR         SHOW TV
2         UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU     TRT 1
3         ESRA EROL'DA     ATV
4         YASAK ELMA         FOX
5         SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER        FOX
6         SEFİRİN KIZI         STAR TV
7         HAVA DURUMU   ATV
8         SHOW ANA HABER        SHOW TV
9         MASTERCHEF TÜRKİYE           TV8
10      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT   ATV

AB İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

AB kategorisinde ise zirvenin adı değişti. Total'de Çukur'a çok yakın izlenme oranı elde ederek günü ikinci sırada tamamlayan 'Uyanış Büyük Selçuklu' birinci, 'Çukur' dizisi ise günü ikinci sırada tamamlayan yapım oldu. 'Yasak Elma' listenin dördüncü sırasında yerini korumayı başarırken, 'MasterChef Türkiye' beşinci, 'Sefirin Kızı' ise günü altıncı sırada tamamlayan yapım oldu.

AB İLK 10 PROGRAM
1         UYANIŞ BUYUK SELÇUKLU     TRT 1
2         ÇUKUR         SHOW TV
3         SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER        FOX
4         YASAK ELMA         FOX
5         MASTERCHEF TÜRKİYE           TV8
6         SEFİRİN KIZI         STAR TV
7         UYANIŞ BUYUK SELÇUKLU (ÖZET)  TRT 1
8         YASAK ELMA (ÖZET)     FOX
9         HAVA DURUMU   ATV
10      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT   ATV

15-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar