Ünlü sunucu İkbal Gürpınar yoğun bakıma kaldırıldı!

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar yoğun bakıma kaldırıldı!
Ekranların sevilen isimlerinden biri olan İkbal Gürpınar da koronavirüse yakalanmıştı. Ünlü sunucu İkbal Gürpınar yoğun bakıma kaldırıldı! Detaylar haberimizde…

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın yoğun bakıma kaldırıldığı haberi sevenlerini üzdü. Bir dönem yaptığı programlarla tanınan İkbal Gürpınar da Covid- 19 salgınına yakalanan isimlerden biriydi. İkbal Gürpınar'ın durumu ağırlaşınca yoğun bakım servisine alındı. Ünlü sunucu Gürpınar'ın yoğun bakımda olduğu haberini ise oğlu Alper duyurdu. Annesinin sosyal medya hesabından annesi için dua isteyen Alper'in paylaşımı, Gürpınar'ın sevenlerini endişelendirdi.

İkbal Gürpınar yoğun bakımda

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, Eylül ayında babası Murtaza Dönmez'i de koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Daha sonra kendisi salgına yakalanan İkbal Gürpınar'ın yoğun bakıma alındığı haberi oğlu tarafından duyuruldu. Annesinin İnstagram hesabından bir paylaşım yapan Alper, yaptığı paylaşıma şu notu yazdı; "Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Annem İkbal Gürpınar, corona sebebiyle yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz."

İkbal Gürpınar babasını da kaybetmişti!

Covid- 19 salgını etkisini arttırarak yayılmaya devam ediyor. Türkiye'de de birçok kişinin hastalanması ve vefatına sebep olan salgının kurbanlarından biri de İkbal Gürpınar oldu. Babası Murtaza Dönmez'i de Eylül ayında kaybeden Gürpınar, "Babamızı Murtaza Dönmez'i maalesef kaybettik. Emanetini bıraktı, gitti. İnnalillah ve inna ileyhi raciun... Mekanı Cennet olsun, Rabbim taksiratını affetsin. Hastalara şifa versin... Ne olur dikkat edin. Ne olur dikkat edin. Bu hastalığın şakası yok" ifadelerini kullanmıştı.

İkbal Gürpınar kimdir?

Sunucu ve programcı olan İkbal Gürpınar 1969'da Kırıkkale'de doğdu. Okul yıllarında spikerliğe başlayan Gürpınar, 1995 yılında TRT'de yayınlanan "25. Saat" programıyla televizyon dünyasıyla tanıştı. TRT Gap'ta da program yapan İkbal Gürpınar, 2000 yılına kadar TRT'de çalışmaya devam etmiştir. İkbal Gürpınar daha sonra farklı televizyon kanallarında programlar hazırladı ve sundu. Şiir albümleri ve şarkıları bulunan İkbal Gürpınar, yaşadıklarını anlattığı 3 kitap yazdı. Çocuklar için de kitaplar hazırlayan Gürpınar, masal kitapları ile onların dünyasına da girdi. 3 kez evlenen İkbal Gürpınar'ın 2 çocuğu var.

31-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar