Fenerbahçe Tv Sunucusu Dilay Kemer Hayatını Kaybetti!

Fenerbahçe Tv Sunucusu Dilay Kemer Hayatını Kaybetti!
Hastanede kanser tedavisi gören Fenerbahçe Tv sunucusu 32 yaşındaki Dilay kemer bugün tedavi gördü hastanede hayata veda etti.

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Fenerbahçe Tv sunucusu Dilay Kemer’den acı haber geldi. Fenerbahçe Tv’nin sevilen yüzü Dilay Kemer bugün 32 yaşında kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Haberin duyulmasının ardından spor camiası ve sosyal medyada bir anda güzel sunucunun sevenleri üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yaparak Dilay Kemer’in ailesine başsağlığı dileklerinde bulundular. Uzun süredir kanser tedavisi gören güzel sunucu geçtiğimiz ay yeniden hastaneye yatmış ve tedavisine yoğun bakımda devam edilmeye başlanmıştı. İkinci kez yakalandığı kanseri bu sefer atlatamayan güzel sunucu 32 yaşında hayata veda etti. İşte haberin detayları!

Dilay Kemer Hayatını Kaybetti!

Fenerbahçe Tv’nin güzel sunucusu Dilay Kemer ikinci kez yakalandığı kanseri bu sefer atlatamayarak hayata veda etti. Daha önce ilik nakli olan ve bir kez bu hastalığı yenmeyi başaran güzel sunucu ikinci kez yakalandığı hastalık sebebiyle Fenerbahçe Tv’deki görevinden ayrılmış ve hastaneye tedavi olmak için yatmıştı. Bir süredir tedavisine yoğun bakımda devam edilen Dilay Kemer’den bugün acı haber geldi. Dilay kemer’in ailesi Dilay’ın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaştı. Yapılan paylaşımda “biricik kızımızı, canımızı, Dilayımızı kaybettik” ifadelerine yer verildi. Bundan haftalar önce hastaneye yatan ve oldukça umutlu olduğu görülen Dilay sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak durumundan bahsetmiş ve sevenlerinden dua istemişti. Güzel sunucunun beklenmeyen bu acı kaybı spor medyası ve dünyasında da derin üzüntüye sebep oldu. Pek çok meslektaşı güzel sunucu için taziye mesajları yayınladı ve ailesine başsağlığı diledi.

Fenerbahçe Tv’den Açıklama!

Dilay kemer’in hayatını kaybetmesi üzerine çalıştığı kurum olan Fenerbahçe Tv’den de bir mesaj yayınlandı. Kanalın internet sitesinde yapılan açıklamada “Fenerbahçe Televizyonunun gülen yüzü, çok sevdiğimiz meslektaşımız Dilay Kemer’i zamansız kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyoruz. O her zaman kalbimizde olacak. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, mesai arkadaşlarımıza ve camiamıza başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun Dilay. Fenerbahçe Spor Kulübü” ifadeleri kullanıldı. Bizde canlitv.com ailesi olarak kanser sebebiyle hayata 32 yaşında veda eden Fenerbahçe Tv’nin güzel sunucusu Dilay Kemer’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

30-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar