Ünlü sunucudan korkutan paylaşım!

Ünlü sunucudan korkutan paylaşım!
Herkesin diken üstünde olduğu bu süreçte ünlü sunucudan korkutan paylaşım geldi. Sosyal medyada bomba etkisi yapan bu paylaşımı yapan ünlü sunucu kim ve sağlık durumu nasıl?

Her geçen gün tehditini artıran ve sıran ünlü, zengin fakir demeden insanları öldüren virüs, ünlüler camiasını etkilemeye devam ediyor. Herkesin diken üstünde olduğu bu süreçte ünlü sunucudan korkutan paylaşım geldi. Sosyal medyada bomba etkisi yapan bu paylaşımı yapan ünlü sunucu kim ve sağlık durumu nasıl? Şimdi detaylar!

Ünlü sunucudan korkutan paylaşım!

Olayların kadını Ece Erken'in ayrılmasının ardından, Söylemezsem Olmaz programında magazin yorumculuğu yapan ünlü sunucu Seda Akgül hayranlarının yüreklerini ağızlarına getirdi. Ünlü sunucu hastane yatağında yatarken çektiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Fotoğrafı görenler hemen akıllarındaki o korkunç şüpheyi dile getirdiler. “Yoksa coronavirüse mi yakalandın?”

Neyse ki Coronavirüs değil!

Seda Akgül, evli biriyle adı çıktıktan sonra programdan ayrılan Ece Erken’den sonra Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumcu olarak görev yapıyordu. Ancak bugün hastane odasından yaptığı paylaşım sevenlerine “Neler oluyor?” dedirtti. Seda Akgül paylaştığı fotoğrafın altına sağlık durumuyla ilgili şunları yazdı: “Bana dün akşam bebekler gibi bakan sevgili dostum Gülten Aşıcıoğlu’na çok teşekkür ederim. Korona değilim ama hepiniz gibi evham yaşıyorum. Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Şu anda iyiyim. Yayında görüşürüz."

Söylemezsem Olmaz programına canlı yayınla bağlanan Seda Akgül, ekran başındakilere eklem ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ve bu sabah da hastaneden kaçtığını açıkladı. Canlıtv platformu olarak Seda Akgül’ün cümlelerini aynen yayınlıyoruz. "Dün sopayla dövülmüş gibi hissediyordum ve hastaneye gittim. Geceyi hastanede geçirdim sabah da kaçtım. Aslında raporluydum. Kaçarken de kolumda katateri unutmuşum şu an kolumda iğne var. Huzurlu, temiz bir gece geçirdim. Serumu yiyince kendime geldim, şu an bomba gibiyim"

Seda Akgül Kimdir?

1971 Ankara doğumlu Seda Akgül, TED Ankara Koleji’ni bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümünden mezun oldu. Mütercim olarak görev yapan Seda Akgül, TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başladı. Seda Akgül, kurulduğu günden beri TV 8'de program sunuyor. Hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı programıyla dikkatleri çeken Seda Akgül bir dönem de Star TV’de sabah haber kuşağı programı sundu. Halen Kanal D ekranlarında Kısmetse Olur isimli reality show programını sunan Seda Akgül, Ece Erken’in olaylı ayrılığından sonra “Söylemezsem Olmaz!” programının sunuculuğunu yapmaya başladı.

Kitapları

Dişilik mi Kişilik mi

Ruh Öküzü mü Ruh İkizi mi?

10-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar