Ünlü Türkücü Survivor 2023'ün Kadrosuna Katıldı

Ünlü Türkücü Survivor 2023'ün Kadrosuna Katıldı
Survivor Türkiye 2023'ün hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Yarışma için belirlenen kadro da şekillenmeye başladı. Ünlü isimler Berdan Mardini ve Yusuf Güney Survivor Türkiye'de!

Tv 8 ekranlarında uzun zamandır yayınlanan ve artık tam bir efsaneye dönüşen Survivor Türkiye yarışmasının yeni sezonu olan Survivor Türkiye 2023 için çalışmalar hızlandı. Kanalın en iddialı ve en çok reyting alan yapımlarının başında gelen ve her sene seyirciyi ekrana kilitleyen Survivor Türkiye bu sezona format değişikliği ile başlayacak. Şu sıralar yarışmacıların belirlendiği ve isimlerin bir açıklandığı yarışmada yeni sezonda aksiyon, güç, psikoloji yönetiminin dışında zeka ve akıl da ön plana çıkacak. Geçtiğimiz haftalarda yarışmanın yapımcısı ve Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı tarafından açıklamada yarışmada artık aklın ve zekanın da öne çıkacağı ve akıl oyunlarının ön planda olacağı belirtilmişti. Yeni sezon için yoğun bir hazırlığın sürdüğü Survivor Türkiye 2023 için ise isimler belli olmaya devam ediyor. Yarışmanın ünlüler kadrosuna ünlü bir isim olan türkücü Berdan Mardini dahil oldu.

Berdan Mardini Survivor’da

Tv 8 ekranlarının sevilen ve heyecanı ve gerilimi yüksek yarışma programı Survivor Türkiye 2023 için geri sayım başladı. Yarışma için hazırlıklar yoğunlaşırken yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı her gün bir ismi açıklamaya başladı. Ünlüler kadrosunda yarışacak olan isimler arasına ise bir zamanların ünlü türkücülerinden olan ve şu sıralar eski eşiyle yaşadığı sorunlarla magazin basınında sık sık yer alan Berdan Mardini dahil oldu. Berdan Mardini’nin yarışmaya katıldığı ve ünlüler kadrosunda yer alacağı seyirciyi ve ünlü ismin sevenlerini oldukça heyecanlandırdı. Öbür taraftan yarışmanın ünlüler kadrosuna ayrıca Murat Eken, Ümit Erdim ve son olarak da ünlü şarkıcı ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bir isim olan Yusuf Güney dahil oldu. Özellikle Yusuf Güney ismi yarışmayı bekleyenleri oldukça heyecanlandırdı.

Survivor Türkiye 2023 Ne Zaman Başlayacak?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve her sezon dizilere kafa tutan ve kanalın en çok seyredilen yapımı olan reyting canavarı Survivor Türkiye 2023 için hazırlıklar hızla sürüyor. Yarışmacıların belirlendiği program için ayrıca prodüksiyon hazırlıklarında da sona gelindi. Yarışmanın başlama tarihi konusunda henüz tam bir tarih belirtilmezken büyük ihtimalle yerine yayına gireceği MasterChef Türkiye’nin bitmesi bekleniyor. Daha önceki sezonlarda da benzer uygulama olmuş ve MasterChef Türkiye bittikten sonra aynı günlerde ve saatlerde Survivor Türkiye başlamıştı.

18-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar