Oyuncu Hande Erçel'den yeğeni için duygusal paylaşım

Oyuncu Hande Erçel'den yeğeni için duygusal paylaşım
Kanser tedavisi gören yeğeni Aylin Mavi'nin yeni yaşını, duygusal bir paylaşımla sosyal medyadan kutlayan Hande Erçel sevenlerini ağlattı. "Tam olarak baktığın yerde olacağım."

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hande Erçel'den duygusal bir paylaşım geldi. Bir süredir kanser tedavisi gören yeğeni Aylin Mavi'nin yaş günü için paylaşım yapan Hande Erçel’in paylaşımı araştırma konusu oldu. Magazin severler merak ediyor, Hande Erçel kimdir? Hangi yapımlarda rol almıştır? Hande Erçel’in yeğeni Mavi için duygulandıran paylaşımı haberimizde. Şimdi detaylar

Oyuncu Hande Erçel'den yeğeni için duygusal paylaşım

Oyuncu Hande Erçel, bir süredir gündemden düşmüyor. Kanser tedavisi gören yeğeni Aylin Mavi'nin yeni yaşını, duygusal bir paylaşımla sosyal medyadan kutlayan Hande Erçel sevenlerini ağlattı. "Tam olarak baktığın yerde olacağım. Her zaman" notunu düşen ünlü oyuncu duygusal bir mesaj yayınladı.

Mavi üç yaşında!

Hande Erçel’in kardeşi ve sosyal medya fenomeni Gamze Erçel, 2019'da Caner Yıldırım ile dünyaevine girmiş ve çok geçmeden anne olma mutluluğu yaşamıştı. Yeğeni ile sık sık vakit geçiren güzel oyuncu Hande Erçel de yeğeni ile ilgili çok sayıda paylaşım yapmıştı. Yeğen Mavi’nin sonradan kanser olduğu ortaya çıkmış ve hemen tedavisine başlanmıştı. İşte ünlü oyuncunun yeğeniyle birlikte olduğu fotoğraflı duygusal paylaşımı: "MAVİ 3 YAŞINDA. Özgür kız Mavi senin için nerede olmamı istersen, beni nerede görmek istersen, ne zaman bana ihtiyaç duyarsan tam olarak baktığın yerde olacağım. Her zaman. Seni seviyorum tetesi. Mavi üç yaşında"

Kanserle Mücadele Ettiği Ortaya Çıkmıştı

Birkaç ay önce Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'nin kansere yakalandığı belli olunca minik kızın annesi Gamze Erçel şu paylaşımla kızının hastalığını doğrulamıştı: "İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi"

Hande Erçel Kimdir?

1993 yılında Bursa’da doğan oyuncu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümü mezunudur. 2012 yılında Türkiye Medeniyetler Kraliçesi seçilen Erçel, kariyerine Tatar Ramazan adlı diziyle başladı. 'Hayat Ağacı' dizisinde 'Selin Karahanlı' rolüyle şöhrete ulaşan genç yıldız son olarak başrolünü Kerem Bürsin ile paylaştığı 'Sen Çal Kapımı' dizisinde oynadı. Hande Erçel rol arkadaşı Kerem Bürsin ile evlilik hazırlığı yapıyor.

Rol Aldığı Diziler:

2013 - Tatar Ramazan

2013 - Çalıkuşu (Zahide)

2014 - Çılgın Dersane Üniversitede (Meryem)

2014 - Hayat Ağacı (Selen Karahanlı)

2015-2016 - Güneşin Kızları (Selin Yılmaz)

2016-2017 - Aşk Laftan Anlamaz (Hayat Uzun)

2017-2018 - Siyah (İnci Hazal)

2019 - Halka (Müjde Akay)

2019 - Azize (Azize)

2020-2021 - Sen Çal Kapımı (Eda Yılmaz)

Son olarak

18-12-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar