Ünlüler Serdar Ortaç Şarkılarını Söyledi

Ünlüler Serdar Ortaç Şarkılarını Söyledi
Türk Pop müziğinin ünlü isimlerinden olan Serdar Ortaç’ın en çok sevilen 11 şarkısı 12 farklı şarkıcı tarafından seslendirildi.

Türk Pop Müziğinin en ünlü şarkıcılarından olan ve seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla müzik severlerin büyük beğenisini kazanan ünlü isim serdar Ortaç bugün yeni çıkan son albümünün büyük heyecanını yaşıyor. Birbirinden başarılı pek çok albüme ve besteye imza atan ve ayrıca pek çok şarkıcıya şarkı sözleri veren ünlü isim Serdar Ortaç’ın son albümü olan Serdar Ortaç Vol. 1 bugün müzikseverlerle buluşuyor. Ancak bu albümde Serdar Ortaç yerine 12 farklı ve birbirinden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yerine Serdar Ortaç’ın en çok beğenilen şarkılarını seslendiriyor. Birbirinden ünlü isimlerin kendi şarkılarını seslendirmesiyle büyük bir heyecan yaşayan Serdar Ortaç’ın oldukça mutlu olduğu öğrenildi. Bilindiği gibi ünlü isim Serdar Ortaç pandemi döneminde büyük sorunlar yaşamış ve mali açıdan sıkıntılı günler geçirmişti. Aynı zamanda MS hastalığı ile de mücadele eden Serdar Ortaç’ın bu son albümü müzikseverlerde şimdiden büyük heyecan yarattı.

Serdar Ortaç Şarkılarını Seslendirdiler

Türkiye’nin en ünlü pop şarkıcılarından olan ve seslendirdiği ve yazdığı pek çok parçayla başarıdan başarıya koşan ve müzik severlerin gönlünde yer edinen ünlü popçu Serdar Ortaç’ın 11 farklı şarkısı 12 farklı şarkıcı tarafından seslendirildi. Uzun süredir üzerinde çalışılan Serdar Ortaç Vol. 1 adlı albüm bugün piyasaya çıkıyor. Birbirinden ünlü isimler tarafından seslendirilen 11 parça Ortaç’ın en çok sevilen şarkıları arasından seçildi. Albümde yer alan şarkıcılar ve seslendirdikleri şarkılar şöyle

1-      Bengü – Heyecan

2-      Bora Duran – İsmi Lazım Değil

3-      Demet Akalın – Bensiz Olsun

4-      Derya Uluğ – Hadi Çal

5-      Ece Seçkin – Yeşil Su

6-      Faruk Sabancı & İlyas Yalçıntaş – Resim

7-      Hande Ünsal – Sana Değmez

8-      Merve Özbey – Kararsın Dünyam

9-      Mustafa Ceceli – Beni Unut

10-   Sakiler – Canıma Minnet

11-   Ziynet Sali – Asrın Hatası

Serdar Ortaç Kimdir?

Türk Pop Müziğinin önde gelen şarkıcılarından olan ve bugüne kadar seslendirdiği ve kaleme alıp bestelediği birbirinden ünlü şarkılarla müzik severlerin kalbinde yer edinen ünlü isim Serdar Ortaç 16 Şubat 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta okuldan sonra meslek lisesine giden ve burada torna tesviye bölümünü tamamlayan Serdar Ortaç üniversite eğitimini yarıda bırakmıştır. 17 Ağustos 1994 yılında ilk albümü olan Aşk İçin’i çıkaran Serdar ortaç Karabiberim şarkısı ile büyük çıkış yakalamış ve beğenilmiştir. Daha sonra pek çok albüme imza atan ünlü isim aynı zamanda başka isimlere besteler de vermiştir.

21-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar