Gökberk Demirci ve Özge Yağız Ayrıldı

Gökberk Demirci ve Özge Yağız Ayrıldı
Bir dizi aşkı daha sona erdi. Yemin dizisinde aşk yaşamaya başlayan ve evlilik kararı alan Özge Yağız ve Gökberk Demirci çifti ayrıldı.

Dizi setinde başlayan ve yoğun ve heyecanlı ve tutkulu bir şekilde devam eden ve en sonunda evlilik kararına kadar ilerleyen Gökberk Demirci ile Özge Yağız hiç beklenmeyen bir şekilde sona erdi. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve günlük olarak ekrana gelen Yemin dizisinde başrol oynayan ve bu dizide de evlenen iki ünlü isim sette yakınlaşmış ve birbirine aşık olmuşlardı. Uzun süren bu aşk ikilinin her an yan yana olmalarına ve birbiriyle güzel vakitler geçirmeleriyle her an magazin basını ve sosyal medyada da yer alıyordu. İkilinin sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflar sevenlerini mutlu ederken sevmeyenleri ise kıskançlıktan çatlatacak cinstendi. Ancak zamanla bu ilişkide de sorunlar yaşanmaya başlandı. Dizi setinde her an ve bolca vakit geçiren çiftten Özge Yağız’ın diziden ayrılmasıyla aralarına zaman ve mesafe girdi ve bu durum çifti ayrılık noktasına kadar getirdi. Sonunda ünlü çiftten ayrılık haberi geldi ve bir dizi aşkı daha sona erdi.

Dizi Aşkı Bitti

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde birlikte rol alan ve sette aşk yaşamaya başlayan Gökberk Demirci ve Özge Yağız çiftinden sevenleri evlilik haberi beklerken ayrılık haberiyle adeta şoke oldular. Sette başlayan aşk geçtiğimiz yaz çiftin birlikte tatil yapmasıyla ve bu tatil sırasında evlenme kararı almalarıyla zirveye çıkmıştı. Ancak söz ya da nişan yapmayan çiftten bir süre sonra ayrılık haberi geldi. Bunun geçici bir durum olduğunu sanan çiftin sevenleri bir süre sonra Özge Yağız’ın sevgilisi Gökberk Demirci’nin fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmesiyle durumun ciddi olduğunu anladılar. Daha sonra Özge Yağız’ın son paylaşımına yorum yapan Gökberk Demirci’nin “seni her zaman çok seveceğim” ifadelerini kullanması üzerine Özge Yağız paylaşımlarını yoruma kapattı. Bu durum çiftin artık geri dönülmez bir şekilde ayrıldıkları şeklinde yorumlandı.

Özge Yağız Kimdir?

Şu sıralar Baba dizisiyle seyirci karşısına çıkan genç ve güzel oyuncu Özge Yağız, 10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Özge Yağız daha sonra oyunculuk eğitimi alarak bu mesleği yapmaya başlamıştır. Oyuncu ilk olarak Adını Sen Koy adlı yapımla kamera karşısına çıkmış ve ardından Yemin dizisinde rol almıştır. Oyuncu daha sonra Sol Yanım ve Baba dizilerinde rol almıştır.

21-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar