Uraz Kaygılaroğlu'dan Yeni Anlaşma

Uraz Kaygılaroğlu'dan Yeni Anlaşma
Son dönemlerin en çok iş alan ve en başarılı oyuncuları arasında gösterilen genç ve ünlü isim Uraz Kaygılaroğlu OGM ile anlaşmaya vardı.

Son olarak geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan ve bir sezon süren Üç Kuruş dizisinde yer alan ünlü ve başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu bu sezon kendisine gelen tekliflere dinlenmek istediğini gerekçe göstererek hayır cevabını vermişti. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Çöp Adam dizisinde Tamer karakterini oynaması için teklif götürülen oyuncu bu teklifi de geri çevirmişti. Şimdilerde bir reklam filminde rol alan başarılı oyuncu bütün bu gelen tekliflerin ardından şaşırtıcı bir karar verdi ve bir yıl süreyle sadece bir yapım şirketinin projelerinde yer almak üzere anlaşmaya vardı. Son dönemin başarılı oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu’nun bu kararı sektörde şaşkınlıkla karşılanırken oyuncunun hangi yapımla ekranlara döneceği merak konusu oldu.

OGM ile Bir Yıl Anlaşmaya Vardı

Üç Kuruş dizisinin ardından kendisine gelen pek çok teklifi dinlenmek istediği için geri çeviren ve bu süreçte sadece reklam anlaşmaları yapan Uraz Kaygılaroğlu son olarak Çöp Adam dizisinden gelen teklifi geri çevirmişti. Oldukça çok seveni olan ve oyuncunun yeniden ekranlara dönmesini sabırsızlıkla bekleyen seyirciler ise Uraz Kaygılaroğlu’nun aldığı kararla şaşırdı. Bir yıl süreyle sadece OGM Pictures ile çalışma anlaşması yapan oyuncunun hangi yapımla ekranlara döneceği merak konusu oldu. OGM Pictures’in bir yıl süreyle anlaşmaya vardığı Uraz Kaygılaroğlu yapım şirketinin kendisine sunacağı projeler arasında beğendiklerinde yer alacak. Şimdilik hangi projede yer alacağı belli olmayan ünlü ismin çok yakında OGM Pictures’in bir yapımıyla setlere dönmesi bekleniyor.

Sadece Star’a proje Üretiyor

Öbür taraftan son dönemde peş peşe pek çok projesi seyirci tarafından beğenilen oldukça başarılı işlere imza atan OGM Pictures de Star Tv ile benzer bir içerik anlaşması yapmış ve sadece Star Tv için içerik üretme konusunda kanalla anlaşmaya varmıştı. Başka kanallara herhangi bir içerik üretmeyen yapım şirketi şimdilerde Star Tv için Çöp Adam dizisiyle uğraşıyor ve bu diziyi ekrana hazırlamak için yoğun mesai harcıyor. OGM Pictures’in Uraz Kaygılaroğlu için hazırlayacağı projede şimdiden merak konusu oldu ve beklenmeye başlandı.

24-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar