Usta Oyuncu Burak Sergen’in Yeni Dizisi Belli Oldu!

Usta Oyuncu Burak Sergen’in Yeni Dizisi Belli Oldu!
Dizi ve film dünyasının usta oyuncularından Burak Sergen yeni sezonda yine iddialı bir yapım olan Sadakatsiz ile seyirci karşısına çıkıyor. İşte detaylar!

Yeni yayın döneminin başlamasına günler kala bazı kanallarda yeni yapımlar ekrana gelmeye başlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve Doktor Foster Dizisinin uyarlaması olacak Sadakatsiz Dizisi için de son hazırlıklar yapılıyor. Medyapım tarafından hazırlanan ve Ekim ayında seyirciyle buluşması için çalışılan Sadakatsiz’in oyuncu kadrosuna her gün yeni bir isim dahil olurken diziye son olarak başarılı oyuncu Burak sergen katıldı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan başarılı oyuncu Burak sergen’in Sadakatsiz ile anlaşması diziyi bekleyen seyirciyi heyecanlandırdı. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturacağı dizinin senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu kaleme alıyor. İşte haberin detayları!

Sadakatsiz İddialı Geliyor!

Medyapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve Ekim ayında seyirciyle buluşması beklenen dünyaca ünlü dizi Doktor Foster’ın Türkiye uyarlaması olacak Sadakatsiz dizisi iddialı bir oyuncu kadrosuyla seyirciyle buşuşacak. Castında Cansu dere, Caner Cindoruk, Özge Özder, Eren Vurdem, Taro Emir Tekin, Yeliz Kuvancı ve Berrin Keklikliler’in yer aldığı diziye son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan usta oyuncu Burak Sergen dahil oldu. Kanal D’nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarından biri olacak ve şimdiden seyircinin heyecan ve merakla beklediği dizi son hazırlıklarını yapıyor. Yakın bir zamanda sete çıkması beklenen dizinin senaryosunun ise Kemal Hamamcıoğlu tarafından kaleme alınacağı öğrenildi.

Burak Sergen Kimdir?

Kanal D ekranlarında yeni sezonda ekrana gelecek olan Sadakatsiz adlı yapımda rol alacak olan usta oyuncu Burak sergen 9 Şubat 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu babasının izinden gitmek isteniş ve oyunculuğa yönelerek Hacettepe Üniversitesi Ankara devlet Konservatuarından mezun olmuştur. Bursa ve Ankara Devlet tiyatrolarında görevler üstlenen oyuncu bu güne kadar pek çok dizi ve filmde roller üstlenmiş ve seyircinin haklı sevgisini kazanmıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan öne çıkanlar şunlardır.

-          Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

-          Halka

-          Çukur

-          Kara sevda

-          Fi

-          Kızıl Elma

-          Saklı Kalan

-          Aşk ve Ceza

-          Boğaç han

-          Dede Korkut Hikayeleri

-          Aşk ve Gurur

-          Zerda

-          Ağır Roman

-          İstanbul Kanatlarımın Altında.

13-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar