Hudutsuz Sevda Dizisinde Oyuncu Değişikliği

Hudutsuz Sevda Dizisinde Oyuncu Değişikliği
Yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan yeni sezon dizilerinden Hudutsuz Sevda’nın kadrosuna genç bir isim katılırken dizinin kadrosunda bir de değişiklik yaşandı.

Eylül dönemi yeni dizilerinin hazırlıklarında artık yavaş yavaş sona gelinmeye ve bu diziler sete çıkarak çekimlere start vermeye başladı. Birbirinden iddialı ve güçlü prodüksiyona sahip oyuncu kadroları ünlü isimlerden oluşan yeni diziler bu sezona damgasını vuracak gibi görünüyor. Özellikle son sezonlarda dizilerden umduğunu bulamayan ve sadece birkaç dizisi reyting alan Fox Tv yeni sezon için birbirinden iddialı içerik ve oyuncularla kurulu dizileri seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’da çekimleri başlayan yeni dizilerden Bahadır Özdener’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi de bu iddialı yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Yakında Artvin’de çekimlere başlayacak dizinin ünlülerden oluşan kadrosuna öyeni bir isim eklenirken var olan isimlerden birinde de sürpriz bir değişikliğe gidildi.

Mesut Akusta Yerine Burak Sergen

Medyapım tarafından hazırlanan ve başrolünde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in yer aldığı güçlü bir aşk ve intikam hikayesini anlatacak olan Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin hikayesinde Rızvan Leto karakterine hayat vermesi için daha önceden anlaşılan usta oyuncu Mesut Akusta ile yapım şirketi son anda bazı konularda anlaşamadı ve Mesut Akusta dizinin kadrosunda yer almadı. Medyapım Mesut Akusta’dan boşalan yere yine usta bir ismi getirdi. Mesut Akusta’nın canlandıracağı karakterin yeni sahibi artık Burak sergen oldu. Bu değişiklik dizide sürpriz bir son dakika gelişmesi olarak yaşanırken yine dizinin kadrosuna son dakikada başarılı bir isim katıldı.

Hudutsuz Sevda’ya Üsteğmen Oğuz Geldi

Fox Tv ekranlarının heyecanla beklenen yeni dizilerinden biri olan ve güçlü ve kalabalık kadrosuyla dikkatleri çeken Hudutsuz Sevda İstanbul çekimlerine devam ediyor. Yakında Artvin ve Trabzon’da çekimlere başlayacak dizinin kadrosuna başarılı bir genç oyuncu daha katıldı. Daha önce de askeri bir projede yer alan genç oyuncu Mehmet Korhan Fırat Hudutsuz Sevda’nın kadrosuna Üsteğmen Oğuz karakteri olarak dahil oldu. Mehmet Korhan Fırat’ın canlandıracağı Üsteğmen Oğuz karakterinin dizinin 2. Bölümüyle birlikte hikayeye dahil olacağı öğrenildi.

15-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar