Usta Oyuncu Murat Aygen Yasak Elma Kadrosuna Katıldı

Usta Oyuncu Murat Aygen Yasak Elma Kadrosuna Katıldı
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve efsane diziler arasına giren Yasak Elma yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Dizinin oyuncu kadrosuna usta oyuncu Murat Aygen dahil oldu.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve sön dört sezondur reytinglerde kanalın en başarılı yapımlarından biri olan Yasak Elma Dizisi yeni sezona da yine bu iddiasını koruyarak giriyor. Başarılı dizi geçen sezonlarda yayınlandığı gün olan pazartesi akşamlarında en iyi ilk üç yapım arasında yer alarak Başarsını ortaya koymuştu. Geçen sezon başında hikaye atlaması yaşanan dizide pek çok oyuncu ile yollar ayrılmış yerlerine yeni oyuncular diziye dahil olmuştu. Buna rağmen reytinglerinde çok fazla düşüş olmayan dizi için yapım şirketi ile görüşen Fox Tv yönetimi dizinin bir sezon daha yayınlanmasını onaylamıştı. Bu sezon beşinci sezonuyla ekrana gelecek olan Yasak Elma sezon sonunda hikaye gereği ayrılan oyuncuların yerlerini ise yeni hikayeler ve yeni oyuncularla takviye ediyor.

Mucize Doktor’dan Yasak Elma’ya

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve geçen sezon sonunda final yaparak ekranlara veda eden Mucize Doktor Dizisinde Doktor Tanju karakterine hayat veren ve başarılı iki sezon geçiren oyuncu Murat Aygen dizinin final yapmasıyla yine aynı kanalda yayınlanan Yasak Elma dizisine transfer oldu. Diziden sezon sonunda ayrılan Barış Kılıç, Erdal Özyağcılar, Şafak Pekdemir ve Gülenay Kalkan’ın yerini yapım şirketi yeni oyuncularla dolduruyor. Bunun için ilk oyuncu Biran Damla Yılmaz olmuştu, şimdi ise yine başarılı bir oyuncu olan ve son olarak Mucize Doktor’da Doktor Tanju karakterini canlandıran usta oyuncu Murat Aygen Yasak Elma Kadrosuna dahil oldu. Halen Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Melisa Doğu, Barış Aytaçve Bahtiyar Memili gibi usta oyuncuların yer aldığı Yasak Elma yeni sezon için yakında sete inerek çekimlere başlayacak.

Murat Aygen Kimdir?

Son olarak Mucize Doktor Dizisinde rol alan başarılı oyuncu Murat Aygen 29 Ekim 1971 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olan oyuncu daha sonra tiyatro oyunları ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Mucize Doktor

-          Şahin Tepesi

-          İstanbullu gelin

-          Bodrum Masalı

-          Maral

-          Av Mevsimi

-          Kül ve Ateş

-          Paramparça Aşklar

-          Evdeki Yabancı

-          Örümcek

05-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar