Ayrılık Dizisi Sete Çıkıyor Ali Dizinin Oyuncu Kadrosuna Dahil Oldu

Ayrılık Dizisi Sete Çıkıyor Ali Dizinin Oyuncu Kadrosuna Dahil Oldu
Eylül yayın döneminde seyirciyle buluşacak diziler bir bir sete iniyor. Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Ayrılık 6 Ağustosta set başı yapacak.

Yeni yayın döneminde ekrana gelecek diziler bir bir sete çıkmaya ve çekimlere başladılar. Eylül yayın dönemi için tüm hazırlıkların bittiği ve artık sadece sahada çekimlerin yapılmasının kaldığı pek çok dizi için heyecanlı anlar başlıyor. Artık masa başı çalışmalar tamamlandı ve saha vakti geldi. Fox Tv ekranlarında bu sezon pek çok yeni diziyle buluşacak seyirciler. Bu dizilerden biri de MF Yapım tarafından The Split adlı diziden uyarlanan ve adının Ayrılık olarak açıklandığı dram dizisi. Sezonun en iddialı kadrolarından birini oluşturmayı başaran ve yine sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen Ayrılık için de sete çıkma vakti geldi. Dizinin tüm hazırlıkları biterken sete çıkış tarihi olarak 6 Ağustos Cuma belirlendi. Yusuf Pirhasan tarafından yönetilen dizi Seda Çalışır ve Toprak Karaoğlu tarafından kaleme alınıyor.

Ayrılık’ta Set Zamanı Geldi

Fox Tv ekranlarında seyirciyle yeni buluşacak dizlerden biri olan ve MF Yapım tarafından hazırlanan The Split dizisinden uyarlama Ayrılık dizisi 6 Ağustosta sete çıkıyor. Eylül yayın dönemimde seyirciyle buluşacak dizide Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Fırat Altunmeşe ve Erdal Küçükkömürcü gibi usta isimler yer alacak. Özellikle Gökçe Bahadır’ın uzun bir ayrılık sürecinden sonra ilk kez yeni bir diziyle ekrana dönecek olması seyirciyi heyecanlandırıyor. Boşanma avukatlığı yapan üç kız kardeşin hikayesini anlatan dizide yıllar önce babaları tarafından terk edilen bu üç kız kardeş yıllar sonra babalarının çıkıp gelmesiyle şoke olurlar. Hayatları bundan sonra tamamen değişecek olan bu üç kız kardeşin babaları karakterini ise usta oyuncu Ali İpin’in canlandıracağı öğrenildi.

Ali İpin Kimdir?

Son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan başarılı oyuncu Ali İpin 21 Aralık 1955 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan usta oyuncu Türk Tiyatrosunda pek çok oyunda rol almıştır. Seyircinin özellikle Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Kirve karakteriyle tanıdığı Ali İpin pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz

-          Eltiler Savaşı

-          Cennet’in Gözyaşları

-          Hanım Köylü

-          Kurtlar Vadisi Pusu

-          Hatırla Gönül

-          Güzel Çirkin

-          Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm

-          İhanet

-          Hesaplaşma

-          Kollama

-          Arka Sokaklar

-          Beşinci Boyut

-          Yaprak Dökümü

05-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar