Usta Oyuncu Vahide Perçinden Şok Karar!

Usta Oyuncu Vahide Perçinden Şok Karar!
Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Aldatmak dizisiyle yeniden seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Vahide Perçin Altın Kelebek Ödüllerinden çekildiğini açıkladı.

Şu sıralar Aldatmak adlı yeni dizisiyle ekranlara gelen usta oyuncu Vahide Perçin dizide canlandırdığı Hakim Güzide Yenersoy karakteriyle bir kez daha seyircinin kalbinde taht kurmayı başardı. Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan ve yer aldığı her projeyi kendi ismiyle birlikte yükselten Vahide perçin bu günlerde yeni dizisi Aldatmak kadar aldığı şok kararla da gündemin merkezinde yer aldı. Ünlü oyuncu Vahide perçin bu sene 48.’si düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödüllerine aday gösterilmişti. Pek çok ünlü ismin aday gösterildiği Altın Kelebek ödüllerinden çekildiğini açıklayan vahide Perçin’in bu kararı magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer aldı. Ünlü oyuncu Vahide Perçin’in ardından aday gösterilen birbirinden ünlü başka isimlerde aday oldukları ödüllerden çekildiklerini açıkladılar.

Altın Kelebek Ödüllerinde Şok!

Bu sene 48.’si düzenlenecek olan ve televizyon, dizi, sinema ve tiyatro dalında ve daha pek çok alanda her sene verilen Altın Kelebek ödüllerinde adaylıktan çekilme şoku yaşandı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı adaylar arasında yer alan isimler ödül töreninde yapılan seçimlerin adaletsiz olduğunu belirterek adaylıktan çekildiklerini açıkladılar. Altın Kelebek ödüllerinden çekildiğini açıklayan ünlü oyuncu Vahide perçin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Altın Kelebek adaylık seçiminin uzun zamandır adaletli yapılmadığına inandığım için adaylıktan çekiliyorum. Adaylık seçiminin uzun zamandır adaletli yapılmadığına inandığım için adaylıktan çekiliyorum. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Peş Peşe Çekildiler

Öbür taraftan pek çok ünlü ismin pek çok farklı alanda aday olduğu Altın kelebek ödüllerinden peş peşe çekilmeler yaşandı. Vahide Perçin’in ardından ünlü isimler, Işıl Yücesoy, Işın Karaca, Yeşim Salkım, Armağan Çağlayan, Aslı Şafak ve Şanışer adaylıktan çekildiklerini duyurdular. Oyuncu Işıl Yücesoy yaptığı açıklamada “geçtiğimiz günlerde açıklanan Altın kelebek ödüllerinde en iyi kadın oyuncu kategorisinde aday gösterilmiştim. Hürriyet Kelebek ailesine ve oylama yapan tüm izleyicilere teşekkür ederim. Adaylık sisteminin doğru bir uygulama ile belirlendiğini düşünmediğim için adaylıktan çekildiğimi belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Adaylıktan çekilen diğer ünlü isimlerde yine sosyal medya hesaplarından çekilme gerekçelerini paylaştılar.

30-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar