Teşkilat Dizisi 3. Sezonuyla 2 Ekim’de başlıyor

Teşkilat Dizisi 3. Sezonuyla 2 Ekim’de başlıyor
TRT 1 ekranlarında Pazar akşamlarına damgasını vuran ve seyirciyi ekran başına kilitleyen Teşkilat 3. Sezonuyla ve yeni bölümleriyle 2 Ekim’de yeniden başlıyor.

Tims & B Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve iki sezondur kanalın en çok reyting alan yapımları arasında bulunan Teşkilat dizisi 3. Sezon için yayın tarihini belirledi ve geri sayım başladı. TRT 1 ekranlarında pazar akşamları yayınlanan ve aldığı reytinglerle günün en iyi ilk iki yapımından biri olan dizinin yeni sezondaki bölümleri heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz sezon sonunda birçok ast oyuncusuyla yolları ayıran dizi yeni oyunculardan kurulu bir kadroyla seyirci karşısına çıkacak. Sadece yeni oyuncular değil aynı zamanda çekim mekanını Ankara’dan İstanbul’a taşıyan dizi böylece hem yeni oyuncular hem de yeni mekanlarla seyirci karşısına çıkacak ve yeni bir dizi havasında olacak. Milli İstihbarat Teşkilatı bünyesinde kurulan ve devlet için canlarını gerektiğinde hiç çekinmeden ve düşünmeden verebilen bir grup istihbarat elemanının iş ve özel hayatını anlatan dizinin yeni sezondaki yayın tarihi 2 Ekim Pazar olarak belirlendi ve dizi yayına girmek için son saymaya başladı.

3. Sezon 2 Ekim Pazar Akşamı Başlıyor

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve ilk iki sezonunda seyirciden tam not alan Teşkilat 3. Sezon için son saymaya başladı. Geçtiğimiz sezon sonunda pek çok oyuncusuyla yollarını ayıran dizi yeni oyuncu ve yeni mekanlarla adeta yeni bir dizi gibi yayına başlamaya hazırlanıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın içinde kurulan özel bir ekibin hikayesini anlatan dizide, ilk iki sezonda yer alan oyunculardan Mesut Akusta, Çağlar Eruğrul, Nihat Altınkaya, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyova ve Ezgi Şenler gibi isimler diziden ayrılmıştı. Bu oyuncuların yerine ise diziye birbirinden ünlü isimler dahil olmuştu. Diziye dahil olan oyuncular arasında ise

-          Murat yıldırım

-          Yunus Emre Yıldırımer

-          Levent Can ve

-          Yunusu Narin gibi isimler yer almıştı.

Çekimleri yaklaşık 3 haftadır devam eden dizinin 3. Sezon yeni bölümleri ise yayın için hazır ve 2 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’ı bekliyor.

Yeni Bir Hikaye Başlıyor

TRT’nin en çok reyting alan dizilerinden Teşkilat’ta geçen sezon sonunda dizinin ana hikayesi tamamlanmış ve bu işi için özel kurulan ekip şirketi bulma ve yok etme görevini başarıyla tamamlamıştı. Yeni sezonda ise aynı ekip şehit olan isimlerin yerine yeni isimlerin dahil olmasıyla yine ülke için hayati bir göreve çıkıyor. Bu sefer Türkiye’nin etrafında kurulmaya çalışılan bir uydu terör devletinin kurulmasının arkasında hangi isimlerin olduğu öğrenilmeye ve kurulması planlanan terör devletinin engellenmesine çalışılacak. TRT 1’in başarılı ve reytingi yüksek dizisi Teşkilat’ın yeni sezonda da yine heyecanlı, bol aksiyonlu ve maceralı geçmesi bekleniyor.

30-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar