Usta sanatçı Yakup Yavru hayatını kaybetti

Usta sanatçı Yakup Yavru hayatını kaybetti
Usta sanatçı Yakup Yavru, 25. Uluslararası Adana Film Festivali için gittiği Adana'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Son olarak ATV'de yayınlanan Bahtiyar Ölmez dizisinde rol alan başarılı sanatçı Yakup Yavru'dan kara haber geldi. Adana'ya 25. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında verilen "Sinema Emek Ödülü"'nü almak için giden Yakup Yavru'nun ödülünü aldıktan sonra dinlenmek üzere odasına çıktığı ve fenalaştığı öğrenildi. Apar topar hastaneye kaldırılan başarılı sanatçının kalp krizi geçirdiği ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Usta sanatçı için bugün Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda cenaze töreni düzenlendi. Yavru'nun Türk bayrağına sarılı tubutunun önüne aldığı Emek Ödülü kondu. Türk sinemasının ünlü isimleri, cenaze töreni esnasında duygu dolu anlar yaşadı.Törenin ardından Yavru’nun cenazesi defnedilmek üzere memleketi Amasya’ya gönderildi.

Yakup Yavru, Aşk Yeniden, Kardeş Payı, Ankara'nın Dikmeni, Bahtiyar Ölmez, İşler Güçler, Sağ Salim, Geniş Aile gibi onlarca dizi ve filmde rol almıştır.

25-09-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler