Haber Global yayın hayatına başladı! | Haber Global nasıl izlenir?

Haber Global yayın hayatına başladı! | Haber Global nasıl izlenir?
Merakla beklenen yeni haber kanalı Global Haber yayın hayatına başladı. Haber Global nasıl canlı izlenir? Frekans bilgileri nedir? Kanal hakkında tüm merak edilenler yazımızda.

Azerbaycan'ın köklü medya şirketlerinden Global Media Group bünyesinde hayata geçirilen Haber Global TV bugün yayın hayatına başladı. Kanalın ilk yayını başarılı sunucu Erhan Ertürk'ün programına konuk olan kanalın Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ile gerçekleşti. Kanalın kuruluşundan, geleceğine bir çok konuda izleyenleri bilgilendiren Toktaş, Haber Global'in anlaşılır ve kaliteli haber içerikleriyle fark yaratacağını vurguladı.

HABER GLOBAL CANLI İZLE

Aylardır süren hazırlıklar neticesinde kadrosuna Erhan Ertürk, Senem Toluay Ilgaz, Gülay Özdem, İnan Demirel, Sorel Dağıstanlı, Faruk Demirel, Ceren Akdağ, Seda Selek, Temel Okaygün, Başak Çubukçu, Ela Sezen gibi başarılı sunucuları eklemeyi başaran Haber Global nasıl canlı izlenir?

Haber Global Türksat 4A uydusundan yayın yapmakta Digitürk ve D-Smart platformlarında da yer almaktadır. Haber Global'ı canlı izemek için uydu alıcınıza aşağıdaki frekans bilgilerini ekleyebilir veya canlitv.com üzerinden kanalın yayınını HD kalitesinde takip edebilirsiniz.

HABER GLOBAL TÜRKSAT UYDU FREKANS BİLGİLERİ
UYDU: TÜRKSAT 4A
FREKANS: 12245mhz
POLARİZASYON: HORİZONTAL (H)
SYMBOL RATE: 27500
FEC: 5/6

DİGİTÜRK: 47. KANAL
D-SMART: 53. KANAL

24-09-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler