Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezona bomba bir isimle başlayacak

Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezona bomba bir isimle başlayacak
Sezonun başarılı dizilerinden biri olan Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezona yeni sürprizlerle girmeye hazırlanıyor. Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezona bomba bir isimle başlayacak.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi TRT1'de yayınlanan sezonun başarılı yapımlarından biriydi. Selçuklu İmparatorluğu'nun simge isimlerinden Sultan Melikşah döneminin anlatıldığı dizide yeni sezonda geriye gidilecek. Sultan Melkşah'ın babası Sultan Alparslan'ın dönemine gidişin olacağı yeni sezon şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Uyanış Büyük Selçuklu 4 sezon planlandı. İlk sezonda reyting rekortmeni olan dizide Melikşah dönemi anlatıldı. Uyanış Büyük Selçuklu 2. Sezondan itibaren geriye yürünecek ve Melikşah'ın babası Sultan Alparslan dönemi anlatılacak. Yeni sezonda Sultan Alparslan rolünü canlandıracak isim de belli oldu.

Uyanış Büyük Selçuklu'da Alparslan'ı kim canlandıracak?

Uyanış Büyük Selçuklu Akil Film tarafından 4 sezon olarak planlandı. İlk sezonunda Melikşah döneminin anlatıldığı dizide yeni sezon sürprizlerle geliyor. Başarılı oyuncu Barış Arduç'un Sultan Alparslan karakteriyle dahil olacağı Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezonda da iddiasını sürdürecek. Yeni yayın dönemine hazırlanmaya başlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Alparslan dönemi başlayacak. Melikşah döneminin tek sezon olarak planlandığı Uyanış Büyük Selçuklu'da 3 sezon Alparslan dönemi ekrana gelecek.

Uyanış Büyük Selçuklu'da Alparslan dönemi

TRT1'de yayınlanan Akil Film imzalı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde yeni sezon yeni bir kadroyla gelecek. Sultan Alparslan rolü Barış Arduç'a verilirken diğer karakterlerle ilgili çalışmalar devam ediyor. Uyanış Büyük Selçuklu'da Melikşah karakterini Buğra Gürsoy canlandırıyordu. Ekin Koç, Hatice Şendil, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun ve Bülent Alkış rol alıyor. Devleti uğruna evladından vazgeçen bir baba ve devletin tecrübeli ismi Nizamülmülk'ün Selçuklu İmparatorluğu'nu yönettiği dönemler anlatılıyor. Kostüm, dekor ve oyuncularıyla büyük emeklerin harcandığı dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu sezonun reyting rekortmeni dizilerinden olmayı başardı. Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezonda da çok konuşulacak bir kadroyla iş başı yapacak. Uyanış Büyük Selçuklu TRT1'de Pazartesi akşamları yayınlanıyor. Uyanış Büyük Selçuklu 31. Bölüm bu hafta yayınlanmıştı.

19-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar