Uysallar Netflix'te En Çok İzlenen Dizi Oldu

Uysallar Netflix'te En Çok İzlenen Dizi Oldu
Dijital yayın platformu Netflix Türkiye’de geçtiğimiz haftanın en çok seyredilen yapımları belli oldu. Listenin başında Uysallar var.

Dijital yayın platformu Netflix her hafta içeriğinde bulunan ve en çok izlenen yapımların listesini yayınlıyor. Bir noktada Netflix için reyting de demek olan bu liste platform abonelerinin hangi dizi ve yapımları seyrettiğini göstermesi bakımından önemli bulunuyor. Netflix Türkiye geçtiğimiz hafta en çok izlenen yapımlarının listesini yayınladı ve bu listede büyük bir sürpriz gerçekleşti. Aslında beklenen oldu demek daha doğru çünkü platform bünyesinde Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Hakan Günday’ın senaryosunu kaleme aldığı ve Onur Saylak’ın çektiği Uysallar dizisi listenin başında yer alarak 1. Sıraya oturdu. Dizi ilginç konusu ve ünlü kadrosuyla seyircinin ilgisini çekmeyi ve seyirciyi hikayenin içine çekmeyi başardı.

Uysallar Konusu Nedir?

Geçtiğimiz hafta dijital medya platformu Netflix’in en çok seyredilen yapımı olma başarısını gösteren Uysallar orta yaş bunalımına giren bir erkeğin hayatını anlatıyor. Dizide Mimar Oktay orta yaşlarına gelmiş başarılı ve görecede ailesiyle birlikte mutlu bir hayatı olan biridir. Ancak Uysallar ailesinin içinde yaşayan bireylerin hepsinin bir başka hayatları vardır ve bunu aile bireyleri bilmemektedir. Aile üyeleri birbirinden habersiz hayal ettikleri hayatları yaşarken onların trajik, komik ve karanlık yanlarını seyreder seyirci. Mimar Oktay’da bir zamanlar yaşadığı hayat olan punk hayatını ailesinden gizli bir şekilde yeniden yaşamaya başlar. Dizi hikayesindeki karakterlerle birlikte seyirciye “ben en son ne zaman mutluydum” sorusunu sordurtacaktır. Kadrosunda Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer, Uğur Yücel ve Serkan Altunorak yer alan Uysallar Netflix’te geçtiğimiz haftanın en çok seyredilen yapımı oldu.

Netflix’te Haftanın En Çok Seyredilenleri

Netflix içeriğinde yer alan yapımların seyredilme listesinin yayınlandığı top 10 listesinin bu haftaki sonuçları açıklandı. Listede ilk sırada Uysallar dizisi var. İşte Netflix’te en çok seyredilen ilk 10 yapım.

1-      Uysallar

2-      Bridgerton (2. Sezon)

3-      Kardeş Payı (1. Sezon)

4-      Pera Palas’ta Gece Yarısı

5-      Bridgerton (1. Sezon)

6-      Snowpiercer (3. Sezon)

7-      The Last Kingdom (5. Sezon)

8-      Kardeş Payı (2. Sezon)

9-      Kaçak Gelinler (1. Sezon)

10-   Kaçak Gelinler (2. Sezon)

09-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar