Ünlü Oyuncu Songül Öden'den Çarpıcı Açıklama 'Bir Kurgunun İçinde Yaşayamam'

Ünlü Oyuncu Songül Öden'den Çarpıcı Açıklama 'Bir Kurgunun İçinde Yaşayamam'
Şu sıralar Oğlum dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Songül Öden katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu.

Şu sıralar oğlum dizisinde rol alan ve başarılı oyunculuğu ile herkesin beğenisini kazanan güzel oyuncu Songül Öden geçtiğimiz gün YouTube’da bir programa konuk oldu. Ünlü oyuncu katıldığı programda samimi açıklamalarıyla ve neşeli haliyle dikkatleri çekerken sorulan sorulara da açık yüreklilikle cevaplar verdi. Songül Öden aile hayatından oyunculuğa, hayat anlayışından şu an ki yaşadığımız dünyaya dair pek çok konuda sorulan sorulara cevaplar verdi. Ünlü oyuncu özellikle aşktan ne istediğini geç anladığını belirtti. Eşiyle uyumlu bir çift olduğunu belirten Songül Öden çocuk büyütmeyi çok istediğini belirtti. İşte Songül Öden’in samimi açıklamalarından kısa bir özet.

Aşkımız Şefkatli ve Sevgi Dolu

Oğlum dizisinde rol alan ve başarılı oyunculuğunu bu dizide de konuşturan ünlü oyuncu Songül Öden Hakan Gence’nin YouTube’daki programına konuk oldu. Songül Öden programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öden açıklamalarında aşkla ilgili düşüncelerini belirtti ve “işimiz zaten kurgu. Ben de bir kurgunun içinde yaşayamam. Hayatımda hiçbir şeyi planlamayı bilen biri değilim. Öyle biriyle de evlenmedim. Her şeyimiz spontanedir. Aşkımız şefkatli ve sevgi dolu. Arman’la birlikte çocuk büyütmeyi, çocuk sahibi olmayı istiyorum” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu ayrıca hayatla ve dünyayla ilgili düşüncelerini de belirtti ve “dünyada bu kadar çok olumsuz şey varken insanın mutlu olması için kafasında huniyle gezmesi lazım. Herkes hunili bence. Dünyada hunisiz biri var mı?” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu psikoloğa gittiğini de belirterek “utangaç biriyim. Bir yemek masasında tanımadığım insanlar da varsa esprileri yapan ben olmam. Psikoloğum tabii var. Gözün bozulunca gidiyorsun, kafan bozulunca niye gitmeyesin” ifadelerini kullandı.

Songül Öden Yapımları Neler

17 Şubat 1979 yılında dünyaya gelen Songül Öden bugüne kadar dizi ve sinema sektöründe pek çok yapımda rol almıştır. Öden’in yer aldığı yapımlar arasında

·         Oğlum

·         Uysallar

·         Beni Çok Sev

·         Bir Aile Hikayesi

·         Payitaht Abdülhamid

·         Kayıt Dışı

·         Serçe Sarayı

·         Umutsuz Ev Kadınları

·         Mükemmel Çift

·         Vazgeç Gönlüm

·         Gümüş

·         Havada Bulut

·         Vasiyet

·         Şeref Bey

·         Fi

·         Sınır

·         Acı Aşk

·         72. Koğuş

·         Ekşi Elmalar yer almaktadır.

09-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar